Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Federatia fermierilor din sua ridica problema administrarii antibioticelor la animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Federatia Fermierilor din SUA (AFBF) a sesizat FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor) asupra propunerii partii din urma de a restrictiona folosirea antibioticelor in productia de carne.

O teorie publicata de FDA recent anul acesta spune ca folosirea antibioticelor in productia de carne influenteaza eficienta unor importante antibiotice folosite in tratareaunor boli la oameni. Dupa spusele AFBF, propunerile FDA sunt bazate pe o teorie nedeterminata si nu s-a demonstrat ca folosirea antibioticelor in productia de carne afecteaza eficienta tratarii unor boli la oameni.

Presedintele AFBF, Bod Stallman a explicat ca in timp ce a recunoscut ca rezistenta umana la antibiotice este o problema serioasa, el fiind peocupat de actiunile intreprinse de FDA care se pare ca isi constituie politicile de sanatate animala pe teorie mai degraba, decat pe cercetare stiintifica.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...