Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Federatia fermierilor din sua ridica problema administrarii antibioticelor la animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Federatia Fermierilor din SUA (AFBF) a sesizat FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor) asupra propunerii partii din urma de a restrictiona folosirea antibioticelor in productia de carne.

O teorie publicata de FDA recent anul acesta spune ca folosirea antibioticelor in productia de carne influenteaza eficienta unor importante antibiotice folosite in tratareaunor boli la oameni. Dupa spusele AFBF, propunerile FDA sunt bazate pe o teorie nedeterminata si nu s-a demonstrat ca folosirea antibioticelor in productia de carne afecteaza eficienta tratarii unor boli la oameni.

Presedintele AFBF, Bod Stallman a explicat ca in timp ce a recunoscut ca rezistenta umana la antibiotice este o problema serioasa, el fiind peocupat de actiunile intreprinse de FDA care se pare ca isi constituie politicile de sanatate animala pe teorie mai degraba, decat pe cercetare stiintifica.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...