Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Federatia fermierilor din sua ridica problema administrarii antibioticelor la animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Federatia Fermierilor din SUA (AFBF) a sesizat FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor) asupra propunerii partii din urma de a restrictiona folosirea antibioticelor in productia de carne.

O teorie publicata de FDA recent anul acesta spune ca folosirea antibioticelor in productia de carne influenteaza eficienta unor importante antibiotice folosite in tratareaunor boli la oameni. Dupa spusele AFBF, propunerile FDA sunt bazate pe o teorie nedeterminata si nu s-a demonstrat ca folosirea antibioticelor in productia de carne afecteaza eficienta tratarii unor boli la oameni.

Presedintele AFBF, Bod Stallman a explicat ca in timp ce a recunoscut ca rezistenta umana la antibiotice este o problema serioasa, el fiind peocupat de actiunile intreprinse de FDA care se pare ca isi constituie politicile de sanatate animala pe teorie mai degraba, decat pe cercetare stiintifica.

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...