Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Federatia fermierilor din sua ridica problema administrarii antibioticelor la animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Federatia Fermierilor din SUA (AFBF) a sesizat FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor) asupra propunerii partii din urma de a restrictiona folosirea antibioticelor in productia de carne.

O teorie publicata de FDA recent anul acesta spune ca folosirea antibioticelor in productia de carne influenteaza eficienta unor importante antibiotice folosite in tratareaunor boli la oameni. Dupa spusele AFBF, propunerile FDA sunt bazate pe o teorie nedeterminata si nu s-a demonstrat ca folosirea antibioticelor in productia de carne afecteaza eficienta tratarii unor boli la oameni.

Presedintele AFBF, Bod Stallman a explicat ca in timp ce a recunoscut ca rezistenta umana la antibiotice este o problema serioasa, el fiind peocupat de actiunile intreprinse de FDA care se pare ca isi constituie politicile de sanatate animala pe teorie mai degraba, decat pe cercetare stiintifica.

Vizibilitatea în online a mărcilor de lactate în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...