Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Felvio Prod își vinde ferma de pui din Dolj

Autor: Meat MIlkluni, 11 august, 2014

Ferma de păsări situată în comuna Bucovăţ, din judeţul Dolj, a fost scoasă la vânzare prin lichidator la un preţ total de 1,2 mil. euro, cu 30% reducere faţă de preţul iniţial.

Compania Felvio Prod este cea mai mare firmă de distribuţie a cărnii d epui din Craiova. Activele scoase la vânzare sunt sediul (155.000 de euro), hale pentru pui (550.000 de euro) şi abator (657.945 de euro). Ferma de păsări este situată în comuna Bucovăţ. Felvio Prod a intrat în insolvenţă în anul 2009.

Compania a mai scos la vânzare şi o altă fermă situată în comuna Apele Vii, la un preţ de 150.000 de euro, redus de la 200.000 de euro. Felvio Prod avea în anul 2006 o cifră de afaceri de 10 milioane de afaceri şi 280 de angajaţi. „Puiul Oltenesc“ a fost înregistrat în urmă cu opt ani la OSIM. Compania producea în perioada respectivă 500 de tone de carne pe lună.(adev.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...