Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ferma 3 din lumina, jud constanta, plantatie de canabis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Politistii au facut arestari la Ferma 3 din localitatea Lumina (Jud Constanta) detinuta omul de afaceri Dimu Polifroni, dupa ce au descoperit, in urma unei descinderi, o instalatie artizanala de sustragere a titeiului si cea mai mare sera de cannabis din Romania.

Politistii au ridicat o cantitate de 110 tone de titei, cantitate ce fusese extrasa cu utilaje industriale, autocisterne, instalatii specifice benzinariilor, totul functionand la nivel profesionist. Anchetatorii spun ca magistrala de titei a SC Conpet SA traverseaza pe o lungime de aproape 250 metri, la o adancime de 1,5 metri, curtea Fermei nr. 3 din Lumina. Titeiul sustras era distribuit in toata tara, cu cisternele, ultimii doi clienti, cei prinsi in flagrant odata cu membrii retelei, fiind din Ploiesti si Bacau.

Tot in cadrul fermei au fost descoperite peste 900 de ghivece cu marijuana, cu sisteme de climatizare si irigatie profesionale. Este ceva spectaculos. In aceasta sera au fost investiti foarte multi bani. Pe o suprafata de aproape 500 de metri patrati, intr-o cladire, a fost amenajata o hala in care au fost puse pe doua randuri ghivece cu canabis. Hala este dotata cu instalatie de climatizare si de iluminat foarte performante. Au fost gasite si substante care stimulau cresterea plantelor. Este foarte impresionant modul in care era organizat fluxul de productie, a declarat, pentru recolta.eu, cms. sef George Popa, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...