Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ferma 3 din lumina, jud constanta, plantatie de canabis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Politistii au facut arestari la Ferma 3 din localitatea Lumina (Jud Constanta) detinuta omul de afaceri Dimu Polifroni, dupa ce au descoperit, in urma unei descinderi, o instalatie artizanala de sustragere a titeiului si cea mai mare sera de cannabis din Romania.

Politistii au ridicat o cantitate de 110 tone de titei, cantitate ce fusese extrasa cu utilaje industriale, autocisterne, instalatii specifice benzinariilor, totul functionand la nivel profesionist. Anchetatorii spun ca magistrala de titei a SC Conpet SA traverseaza pe o lungime de aproape 250 metri, la o adancime de 1,5 metri, curtea Fermei nr. 3 din Lumina. Titeiul sustras era distribuit in toata tara, cu cisternele, ultimii doi clienti, cei prinsi in flagrant odata cu membrii retelei, fiind din Ploiesti si Bacau.

Tot in cadrul fermei au fost descoperite peste 900 de ghivece cu marijuana, cu sisteme de climatizare si irigatie profesionale. Este ceva spectaculos. In aceasta sera au fost investiti foarte multi bani. Pe o suprafata de aproape 500 de metri patrati, intr-o cladire, a fost amenajata o hala in care au fost puse pe doua randuri ghivece cu canabis. Hala este dotata cu instalatie de climatizare si de iluminat foarte performante. Au fost gasite si substante care stimulau cresterea plantelor. Este foarte impresionant modul in care era organizat fluxul de productie, a declarat, pentru recolta.eu, cms. sef George Popa, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...