Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ferma 3 din lumina, jud constanta, plantatie de canabis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Politistii au facut arestari la Ferma 3 din localitatea Lumina (Jud Constanta) detinuta omul de afaceri Dimu Polifroni, dupa ce au descoperit, in urma unei descinderi, o instalatie artizanala de sustragere a titeiului si cea mai mare sera de cannabis din Romania.

Politistii au ridicat o cantitate de 110 tone de titei, cantitate ce fusese extrasa cu utilaje industriale, autocisterne, instalatii specifice benzinariilor, totul functionand la nivel profesionist. Anchetatorii spun ca magistrala de titei a SC Conpet SA traverseaza pe o lungime de aproape 250 metri, la o adancime de 1,5 metri, curtea Fermei nr. 3 din Lumina. Titeiul sustras era distribuit in toata tara, cu cisternele, ultimii doi clienti, cei prinsi in flagrant odata cu membrii retelei, fiind din Ploiesti si Bacau.

Tot in cadrul fermei au fost descoperite peste 900 de ghivece cu marijuana, cu sisteme de climatizare si irigatie profesionale. Este ceva spectaculos. In aceasta sera au fost investiti foarte multi bani. Pe o suprafata de aproape 500 de metri patrati, intr-o cladire, a fost amenajata o hala in care au fost puse pe doua randuri ghivece cu canabis. Hala este dotata cu instalatie de climatizare si de iluminat foarte performante. Au fost gasite si substante care stimulau cresterea plantelor. Este foarte impresionant modul in care era organizat fluxul de productie, a declarat, pentru recolta.eu, cms. sef George Popa, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...

Debitron Termo se va număra printre expozanții conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Participant de tradiție, Debitron Termo nu va lipsi nici de această dată de la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai să își expună ultimele oferte de produse și soluții tehnologice la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.   Debitron Termo actioneaza ca partener...