Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ferma 3 din lumina, jud constanta, plantatie de canabis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Politistii au facut arestari la Ferma 3 din localitatea Lumina (Jud Constanta) detinuta omul de afaceri Dimu Polifroni, dupa ce au descoperit, in urma unei descinderi, o instalatie artizanala de sustragere a titeiului si cea mai mare sera de cannabis din Romania.

Politistii au ridicat o cantitate de 110 tone de titei, cantitate ce fusese extrasa cu utilaje industriale, autocisterne, instalatii specifice benzinariilor, totul functionand la nivel profesionist. Anchetatorii spun ca magistrala de titei a SC Conpet SA traverseaza pe o lungime de aproape 250 metri, la o adancime de 1,5 metri, curtea Fermei nr. 3 din Lumina. Titeiul sustras era distribuit in toata tara, cu cisternele, ultimii doi clienti, cei prinsi in flagrant odata cu membrii retelei, fiind din Ploiesti si Bacau.

Tot in cadrul fermei au fost descoperite peste 900 de ghivece cu marijuana, cu sisteme de climatizare si irigatie profesionale. Este ceva spectaculos. In aceasta sera au fost investiti foarte multi bani. Pe o suprafata de aproape 500 de metri patrati, intr-o cladire, a fost amenajata o hala in care au fost puse pe doua randuri ghivece cu canabis. Hala este dotata cu instalatie de climatizare si de iluminat foarte performante. Au fost gasite si substante care stimulau cresterea plantelor. Este foarte impresionant modul in care era organizat fluxul de productie, a declarat, pentru recolta.eu, cms. sef George Popa, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...