Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ferma: nou jucator pe piata productiei de carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Incepand de sambata trecuta, pe iata productiei de carne de porc a aparut un nou jucator, SC Agroconsulting Chiriac SRL.

La inaugurarea din data de 19 octombrie 2012 ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a participat la inaugurarea unei ferme de crestere a porcinelor, SC Agroconsulting Chiriac SRL, din comuna Slobozia, judetul Arges, proiect finantat in cadrul programului FEADR, Masura 121.

Cu aceasta ocazie, ministrul Agriculturii a declarat: Am apreciat tehnologia care sta la baza acestei ferme. Cred ca s-a dovedit inca o data faptul ca fondurile europene sunt o investitie cu folos in agricultura romaneasca si dau valoare adaugata dezvoltarii sectorului.

Ferma este o investitie moderna, cu mult peste alte investitii care s-au facut in aceasta tara, din punct de vedere calitativ. Este un nou exemplu ca fondurile europene aduc plus-valoare dezvoltarii sectoarelor din agricultura Romaniei”, a declarat Daniel Constantin dupa vizita facuta.

Ferma dispune de trei hale cu o capacitate totala de 2.000 de capete, dotate cu tehnologie de ultima ora. Animalele vor fi crescute in boxe de cate 18 locuri, iar cele bolnave, aflate sub tratament, vor fi izolate in boxe de dimensiuni mai reduse.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...