Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ferma: porc vietnamez, afacerea unei ferme din baicoi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ferma de crestere a porcilor din Baicoi a gasit o nisa de produtie si de piata, prin cresterea si inmultirea rasei pure certificate de porc vietnamez.

Alaturi de rasa autohtona Mangalita, porcul vietnamez se carcaterizeaza printr-o carne considerata mai sanatoasa, fara colesterol, care poate fi consumata fara probleme de bolnavii de inima dar si de toti aceia care doresc un regim alimentar sanatos.

Ferma doreste sa isi extinda afacere, sustinand programe destinate colaboratorilor prin oferirea de purcei si scroafe gestante.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...