Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ferma: porc vietnamez, afacerea unei ferme din baicoi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ferma de crestere a porcilor din Baicoi a gasit o nisa de produtie si de piata, prin cresterea si inmultirea rasei pure certificate de porc vietnamez.

Alaturi de rasa autohtona Mangalita, porcul vietnamez se carcaterizeaza printr-o carne considerata mai sanatoasa, fara colesterol, care poate fi consumata fara probleme de bolnavii de inima dar si de toti aceia care doresc un regim alimentar sanatos.

Ferma doreste sa isi extinda afacere, sustinand programe destinate colaboratorilor prin oferirea de purcei si scroafe gestante.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...