Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ferma: porc vietnamez, afacerea unei ferme din baicoi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ferma de crestere a porcilor din Baicoi a gasit o nisa de produtie si de piata, prin cresterea si inmultirea rasei pure certificate de porc vietnamez.

Alaturi de rasa autohtona Mangalita, porcul vietnamez se carcaterizeaza printr-o carne considerata mai sanatoasa, fara colesterol, care poate fi consumata fara probleme de bolnavii de inima dar si de toti aceia care doresc un regim alimentar sanatos.

Ferma doreste sa isi extinda afacere, sustinand programe destinate colaboratorilor prin oferirea de purcei si scroafe gestante.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...