Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ferma: porc vietnamez, afacerea unei ferme din baicoi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ferma de crestere a porcilor din Baicoi a gasit o nisa de produtie si de piata, prin cresterea si inmultirea rasei pure certificate de porc vietnamez.

Alaturi de rasa autohtona Mangalita, porcul vietnamez se carcaterizeaza printr-o carne considerata mai sanatoasa, fara colesterol, care poate fi consumata fara probleme de bolnavii de inima dar si de toti aceia care doresc un regim alimentar sanatos.

Ferma doreste sa isi extinda afacere, sustinand programe destinate colaboratorilor prin oferirea de purcei si scroafe gestante.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...