Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fermele de porci in pragul colapsului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit declaratiilor facute publicatiei „Bursa”, de Gheorghe Caruz, presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc, fermele de porci din Romania sunt in pragul falimentului.

„In timp ce importurile sunt foarte mari, noi nu putem sa exportam, stand cu productia pe stoc. Acum, aproape ca am ajuns la faliment.”, atrage atentia Caruz, care a adaugat: „Din 300 de ferme care functionau anul trecut, acum nu mai functioneaza decat 80”

Cauzele principale, identificate de Gheorghe Caruz, pentru care s-a ajuns in aceasta situatie ar fi: interdictia exportului pentru fermierii romani, importurile masive, si pretul actual de 4,5-5 lei, la carnea de porc in viu, total necompetitiv. (I.S.)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...