Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fermele de porci in pragul colapsului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit declaratiilor facute publicatiei „Bursa”, de Gheorghe Caruz, presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc, fermele de porci din Romania sunt in pragul falimentului.

„In timp ce importurile sunt foarte mari, noi nu putem sa exportam, stand cu productia pe stoc. Acum, aproape ca am ajuns la faliment.”, atrage atentia Caruz, care a adaugat: „Din 300 de ferme care functionau anul trecut, acum nu mai functioneaza decat 80”

Cauzele principale, identificate de Gheorghe Caruz, pentru care s-a ajuns in aceasta situatie ar fi: interdictia exportului pentru fermierii romani, importurile masive, si pretul actual de 4,5-5 lei, la carnea de porc in viu, total necompetitiv. (I.S.)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...