Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fermerii canadieni, scoliti sa identifice porcii bolnavi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un program de training tip ABC este oferit fermierilor de catre medicii veterinari din Canada. Ei vor fi asistati si pregatiti sa recunosca porcii bolnavi in stadiile acute, subacute si cronice ale diverselor boli, scrie pigprogress.com.

Programul va include un workshop care va cuprinde si o prezentare video despre simptomele diverselor boli. Fermierii implicati vor trebui sa puna in aplicare cele invatate in crescatoriile proprii de porci, in prima faza asistati de veterinari.

Acest tip de training a fost gandit in colaborare cu compania Pfizer in ideea ca porcii identificati ca bolnavi din vreme isi vor putea primi tratamentul rapid si eficient.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...