Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fermerii canadieni, scoliti sa identifice porcii bolnavi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un program de training tip ABC este oferit fermierilor de catre medicii veterinari din Canada. Ei vor fi asistati si pregatiti sa recunosca porcii bolnavi in stadiile acute, subacute si cronice ale diverselor boli, scrie pigprogress.com.

Programul va include un workshop care va cuprinde si o prezentare video despre simptomele diverselor boli. Fermierii implicati vor trebui sa puna in aplicare cele invatate in crescatoriile proprii de porci, in prima faza asistati de veterinari.

Acest tip de training a fost gandit in colaborare cu compania Pfizer in ideea ca porcii identificati ca bolnavi din vreme isi vor putea primi tratamentul rapid si eficient.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...