Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fermierii aradeni au primit fonduri pentru bunastarea animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Centrul Judetean Arad al APIA, a fost comunicata intrarea in conturile a cinci fermieri aradeni a sumelor aferente cererilor eligibile, reprezentand ajutoarele de stat solicitate pentru realizarea angajamentelor asumate in vederea formarii unei bunastari avicole si a unei bunastari si protectiei pentru porcine, se arata intr-un comunicat al APIA CJ ARAD.

Acordat persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor individuale si celor familiale vizand stimularea competitivitatii sectorului romanesc de crestere a pasarilor si porcilor, acest ajutor vizeaza atingerea obiectivelor europene, prin acoperirea de costuri suplimentare si a pierderii de venituri asumate voluntar.

Centrul Judetean Arad al APIA a inregistrat in acest an cinci cereri de subventii pentre cresterea bunastarii animalelor (doua pentru pasari si trei pentru porci). Suma totala, intrata in conturile celor cinci fermieri este de 5.762.948 lei. Cei doi crescatori de pasari au primit 745.485 lei, pentru cele sase masuri asumate in favoarea bunastarii pasarilor, iar ceilalti trei au incasat un total de 5.017.452 lei, pentru cele sapte masuri asumate in favoarea bunastarii si protectiei porcinelor. (TS)

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...