Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fermierii austrieci aleargă după utilajele furate de români!

Autor: Meat MIlkmarți, 3 decembrie, 2013

Austriecii vor să-și recupereze utilajele furate și aduse în România: Oferă recompensă de 7.000 de euro pentru informații despre hoți.

Asociația producătorilor agricoli austrieci pare resemnată privind cercetările poliției din județul Mehedinți, acolo unde, se pare, a ajuns un număr important de utilaje agricole furate din Austria. Fermierii străini au apelat la presa locală, unde au cumpărat spațiu publicitar pentru a posta anunțuri prin care oferă recompense uriașe celor care oferă informații utile prinderii hoților.

Suma oferită pentru informații sufieciente capturării celor care au sustras și au adus în România utilaje din Austria a ajuns la 7.000 de euro. Anunțul este postat sub formă de banner în presa locală din Mehedinți, Timiș și Caraș-Severin acolo unde, se pare, sunt deja în folosință tractoare, combine și alte echipamente furate de la fermele austriece.(Mai multe, pe www.agrointel.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...