Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fermierii cu pierderi din cauza climei nu vor plati impozitul pe venit

Autor: Meat MIlkjoi, 11 septembrie, 2014

Conform unui proiect de lege privind aprobarea OUG nr. 40/2014 pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pentru reglementarea unor masuri fiscale, aprobat in Senat fermierii care au suferit pierderi in 2013 din cauza unor factori externi nu vor plati impozitul pe venitul agricol.

Proiectul a inregistrat 84 voturi pentru, doua abtineri si nici un vot impotriva. Acesta are ca obiect de reglementare modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala si Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 29/2011 privind reglementarea esalonarilor la plata.

Potrivit raportului Comisiei de buget-finante, proiectul prevede „anularea impozitului pe venitul agricol pentru contribuabilii care au desfasurat in anul 2013 activitati agricole individual sau in asociere si care au suferit pierderi de venit in urma unor factori externi”. (agrobroker.ro)

Recomandările DVSSA-Sibiu pentru crescătorii de ovine
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Activitarea de reproducţie (monta şi obţinerea de miei prin fătări în campanii organizate) reprezintă o etapă prioritară în tehnologia de creştere a ovinelor care asigură venituri importante prin vânzarea de miei vii, carne de miel, precum şi creşterea efectivului, sau înlocuirea animalelor reformate sau moarte, se arată într-o...

Controlul și eliminarea IVEMP în creșterea porcilor
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 14 ianuarie 2015

Infecția cu virusul encefalomiocarditei porcului – IVEMP (Encefalomyocarditis virus – EMPV) este o boală infecțioasă virală întâlnită la porcine de toate vârstele, îndeosebi la grupele de tineret porcin, fiind evidențiată printr-o mortalitate ce variază între 10% și 100%. Produsă de un cardiovirus, boala afectează deseori...