Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fermierii mai pot solicita prima pe cap de animal pana la 31 mai 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste crescatorilor de ovine/caprine ca termenul limita pentru a solicita Plata Nationala Directa Complementara pentru sectorul zootehnic este 31 mai 2010.

Pentru a beneficia de prima pe cap de animal pentru ovine/caprine, producatorul trebuie saindeplineasca mai multe conditii. Astfel, efectivul din exploatatie trebuie sa fie de minimum 50 capete ovine femele, respectiv 25 capete caprine femele, varsta acestora fiind de cel putin un an pana la data de 31 martie 2010.

Totodata, efectivul pentru care se solicita prima trebuie sa fie identificat si inregistratin Registrul national al exploatatiilor la data depunerii cererii si trebuie mentinut in exploatatie la adresa mentionatain solicitare,in perioada 1 iunie – 31 august 2010. Este important de mentionat ca,incepand cu anul 2010, daca in urma verificarilor se constata diferente intre numarul animalelor solicitat la plata si numarul animalelor eligibile, se aplica reduceri sau excluderi de la plata.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...