Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fermierii pot solicita apia adeverinte pentru contractarea creditelor destinate protectiei suinelor si pasarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) elibereaza, beneficiarilor ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor si, respectiv, in favoarea bunastarii si protectiei porcinelor, adeverinte pentru accesarea de credite pentru finantarea activitatilor curente de la bancile comerciale care au incheiat conventii cu Agentia, se arata intr-un comunicat de presa.

APIA informeaza, de asemenea, ca a incheiat, in acest sens, doua noi conventii: cu BRD – Groupe Societe Generale SA si respectiv cu Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania. Astfel, pana in prezent, Agentia a incheiat conventii de acest fel cu un numar total de cinci banci.

APIA elibereaza, la solicitarea scrisa a beneficiarului, o adeverinta prin care confirma ca acesta a depus Cererea pentru solicitarea ajutorului de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor si, respectiv, in favoarea bunastarii si protectiei porcinelor si, de asemenea, ca au fost efectuate verificarile administrative asupra Cererii pentru solicitarea ajutorului de stat, pana la data emiterii Adeverintei, conform reglementarilor in vigoare. In adeverinta este mentionata si suma calculata in baza Cererii pentru solicitarea ajutorului de stat.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...