Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fermierii pot solicita apia adeverinte pentru contractarea creditelor destinate protectiei suinelor si pasarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) elibereaza, beneficiarilor ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor si, respectiv, in favoarea bunastarii si protectiei porcinelor, adeverinte pentru accesarea de credite pentru finantarea activitatilor curente de la bancile comerciale care au incheiat conventii cu Agentia, se arata intr-un comunicat de presa.

APIA informeaza, de asemenea, ca a incheiat, in acest sens, doua noi conventii: cu BRD – Groupe Societe Generale SA si respectiv cu Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania. Astfel, pana in prezent, Agentia a incheiat conventii de acest fel cu un numar total de cinci banci.

APIA elibereaza, la solicitarea scrisa a beneficiarului, o adeverinta prin care confirma ca acesta a depus Cererea pentru solicitarea ajutorului de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor si, respectiv, in favoarea bunastarii si protectiei porcinelor si, de asemenea, ca au fost efectuate verificarile administrative asupra Cererii pentru solicitarea ajutorului de stat, pana la data emiterii Adeverintei, conform reglementarilor in vigoare. In adeverinta este mentionata si suma calculata in baza Cererii pentru solicitarea ajutorului de stat.

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...