Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fermierii sibieni vor creste bovine de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La sediul societatii Karpaten Meat din Marpod, profilata pe cresterea bovinelor de carne AGNUS, are loc intalnirea fermierilor de pe Valea Hartibaciului si din Marginimea Sibiului, interesati de cresterea acestei specii de bovine, se arata intr-un material publicat de cotidianul sibian Tribuna.

Pasunile ecologice ale Sibiului, bovinele AGNUS si experienaa elvetiana a patronilor Karpaten Meat Romania reprezinta caracteristicile de marca ale unor bovine cu randament ridicat in productia de carne.

Reunirea este organizata sub patronajul Directiei pentru Agricultura a Judetului Sibiu si a Camerei Agricole Sibiu. Directorul executiv al DAJ Sibiu a declarat in acest sens: Vrem sa familiarizam fermierii sibieni cu tehnologia de crestere a rasei AGNUS, sa vada cu ochii lor ce inseamna bovina de carne si sa realizeze chiar contracte pentru cresterea si valorificarea bovinelor de carne, a subliniat direcorul DAJ Sibiu, Gheorghe Budrala. (TS)

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...