Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fermierii sibieni vor creste bovine de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La sediul societatii Karpaten Meat din Marpod, profilata pe cresterea bovinelor de carne AGNUS, are loc intalnirea fermierilor de pe Valea Hartibaciului si din Marginimea Sibiului, interesati de cresterea acestei specii de bovine, se arata intr-un material publicat de cotidianul sibian Tribuna.

Pasunile ecologice ale Sibiului, bovinele AGNUS si experienaa elvetiana a patronilor Karpaten Meat Romania reprezinta caracteristicile de marca ale unor bovine cu randament ridicat in productia de carne.

Reunirea este organizata sub patronajul Directiei pentru Agricultura a Judetului Sibiu si a Camerei Agricole Sibiu. Directorul executiv al DAJ Sibiu a declarat in acest sens: Vrem sa familiarizam fermierii sibieni cu tehnologia de crestere a rasei AGNUS, sa vada cu ochii lor ce inseamna bovina de carne si sa realizeze chiar contracte pentru cresterea si valorificarea bovinelor de carne, a subliniat direcorul DAJ Sibiu, Gheorghe Budrala. (TS)

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...