Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fermierii sibieni vor creste bovine de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La sediul societatii Karpaten Meat din Marpod, profilata pe cresterea bovinelor de carne AGNUS, are loc intalnirea fermierilor de pe Valea Hartibaciului si din Marginimea Sibiului, interesati de cresterea acestei specii de bovine, se arata intr-un material publicat de cotidianul sibian Tribuna.

Pasunile ecologice ale Sibiului, bovinele AGNUS si experienaa elvetiana a patronilor Karpaten Meat Romania reprezinta caracteristicile de marca ale unor bovine cu randament ridicat in productia de carne.

Reunirea este organizata sub patronajul Directiei pentru Agricultura a Judetului Sibiu si a Camerei Agricole Sibiu. Directorul executiv al DAJ Sibiu a declarat in acest sens: Vrem sa familiarizam fermierii sibieni cu tehnologia de crestere a rasei AGNUS, sa vada cu ochii lor ce inseamna bovina de carne si sa realizeze chiar contracte pentru cresterea si valorificarea bovinelor de carne, a subliniat direcorul DAJ Sibiu, Gheorghe Budrala. (TS)

Vizibilitatea în online a mărcilor de lactate în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...