Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fermierii sibieni vor creste bovine de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La sediul societatii Karpaten Meat din Marpod, profilata pe cresterea bovinelor de carne AGNUS, are loc intalnirea fermierilor de pe Valea Hartibaciului si din Marginimea Sibiului, interesati de cresterea acestei specii de bovine, se arata intr-un material publicat de cotidianul sibian Tribuna.

Pasunile ecologice ale Sibiului, bovinele AGNUS si experienaa elvetiana a patronilor Karpaten Meat Romania reprezinta caracteristicile de marca ale unor bovine cu randament ridicat in productia de carne.

Reunirea este organizata sub patronajul Directiei pentru Agricultura a Judetului Sibiu si a Camerei Agricole Sibiu. Directorul executiv al DAJ Sibiu a declarat in acest sens: Vrem sa familiarizam fermierii sibieni cu tehnologia de crestere a rasei AGNUS, sa vada cu ochii lor ce inseamna bovina de carne si sa realizeze chiar contracte pentru cresterea si valorificarea bovinelor de carne, a subliniat direcorul DAJ Sibiu, Gheorghe Budrala. (TS)

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...