Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Festivalul de Bun Gust-Sibiu

Autor: Ilie Stoianluni, 7 octombrie, 2013

Timp de trei zile, între 4 și 5 octombrie, Piața Mare a Sibiului a fost locul de desfășurare al primului festival culinar internațional al orașului. Organizatorii Festivalului de Bun Gust au invitat cei mai pricepuți bucătari pentru a oferi sibienilor și turiștilor cele mai bune preparate din opt țări.

2013 este primul an în care la Sibiu a fost organizat un astfel de eveniment. În Piața Mare va fi construită “o stradă a bucătăriilor”, unde sibienii au putut vedea cum se gătește în stil american, chinezesc, thailandez, unguresc, german, italian, turcesc și românesc.

În Sibiu — ca și în restul țării, de altfel — nu există în acest moment un eveniment dedicat mâncărurilor “culte”, specifice unor culturi diferite de cea românească. Treptat ne pierdem inclusiv legătura cu tradiția locală, istorică. Sibiul este locul potrivit organizării unui eveniment care să pună în valoare bucătăria internațională și de aceea vom organiza demonstrații culinare chiar în centrul acestui oraș.

Bucătăriile din cadrul Festivalului au fost deschise între 12:00 și 23:00, în fiecare zi.  (Agerpres, Foto: www.regiuneacentru.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...