Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Festivalul pescarului a umplut navoadele

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform AmosNews, citat de Agroazi, pentru a pune in valoare calitatea de buni pescari a miscanilor, a chiseuanilor, dar si a pescarilor din judetul Arad,

Asociatia „Pro Crisius”, „Cabinetul europarlamentar Iosif Matula”, Pescaria „Toma Eugen”, Primaria Misca in parteneriat cu „Ziarul Crisul” au organizat Duminica, 18 Septembrie cea de a doua editie a „Festivalului Pescarilor” la Misca.

Scopul sarbatorii a fost de a dezvolta si promova pescuitul din Misca, Chisineu-Cris si zonele invecinate, precum si promovarea folclorului si a traditiilor locale, a relatiilor intre comunitatile invecinate cu Chisineu-Cris si incurajarea prin competitie a unui sistem concurential.

Cei 70 de pasionati de pescuit s-au intrecut in cadrul concursului organizat, inca de la orele diminetii. La finalul competitiei au fost acordate urmatoarele premii: locul I, Claudiu Oala si Cristian Baican -Chisineu-Cris, locul II Florin Matula si Lucian Telian – Misca, Locul III Valko Csabi si Vekas Robert – Vanatori.

Premiul pentru cel mai mare peste i-a fost acordat lui Traian Tamas. Preparatele traditionale din peste gatite de pescari au putut fi degustate de toti cei prezenti la festival.

Participantii la eveniment au putut asista si la un concurs gastronomic la care au participat 6 echipe. Locul I a fost obtinut de Acs Tibi, locul II de Szabolcs Palfi, locul III de Biro Zoltan, iar Blanca Molnar a obtinut mentiune.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...