Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Festivalul Peştelui, la București

Autor: Meat MIlkjoi, 28 noiembrie, 2013

Bucureştenii sunt aşteptaţi în fiecare sâmbătă şi duminică, pe toata durata postului în parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, la Festivalul PeşteluiVictorita Pescăriţa, unde vor putea să guste produse şi preparate diverse din peşte pregătite după reţete tradiţionale.

Cei prezenţi vor avea ocazia să încerce peste la grătar: păstrav, scrumbie, macrou, file de crap, rechin, sau saramura de crap, hamsie prăjită cu mujdei şi mămăliguţă, salate de icre de crap şi ştiucă, şprot marinat şi sărat, scrumbie şi file de scrumbie marinate.

Peştele afumat va fi prezent la festival într-o varietate de sortimente: batog de crap afumat, pastrav, scrumbie, macrou, sprot si file de hering afumat, anunta Agroazi.

Amfitrionul evenimentului este Marian Cuzdrioreanu, preşedintele Organizaţiei RO-FISH – Asociatia Procesatorilor, Importatorilor, Distribuitorilor si Comerciantilor de Peste din Romania, alias Don Mariano, care va oferi informaţii despre consum, producţie, procesare şi despre calitatile diferitelor specii de peşti. Acesta va oferi produse spre degustare şi va împărţi pliante cu cele peste 3.000 de reţete din peşte.

Festivalul peştelui este deschis sâmbăta între orele 10,00 şi 18,00 si duminica între orele 10,00-16,00. (Mai multe, pe www.agroazi.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...