Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fibre solubile pentru imbunatatirea profilului nutritional la carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania AHD International a extins linia de produse LuraLean, ce reduc concentratia de grasime, cresc continutul de fibre si durata de expunere a unui produs, inclusiv pentru preparatele din carne. Aceasta linie de produse, care imbunatesc calitatile nutritive ale alimentelor, au la baza ingrediente provenind din plante si au fost vandute anterior ca adjuvante pentru slabit, deoarece absorb apa din stomac transformand-o intr-un gel ce produce senzatie de satietate. Potrivit companiei, aceasta caracteristica a liniei LuraLane, de a absoarbe apa, este benefica pentru sporirea duratei de expunere la raft a produselor din carne. Compania spera ca publicul pe care il vizeaza sa aiba in vedere si faptul ca produsele tratate cu LuraLane intra in categoria dieteticelor.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...