Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fibre solubile pentru imbunatatirea profilului nutritional la carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania AHD International a extins linia de produse LuraLean, ce reduc concentratia de grasime, cresc continutul de fibre si durata de expunere a unui produs, inclusiv pentru preparatele din carne. Aceasta linie de produse, care imbunatesc calitatile nutritive ale alimentelor, au la baza ingrediente provenind din plante si au fost vandute anterior ca adjuvante pentru slabit, deoarece absorb apa din stomac transformand-o intr-un gel ce produce senzatie de satietate. Potrivit companiei, aceasta caracteristica a liniei LuraLane, de a absoarbe apa, este benefica pentru sporirea duratei de expunere la raft a produselor din carne. Compania spera ca publicul pe care il vizeaza sa aiba in vedere si faptul ca produsele tratate cu LuraLane intra in categoria dieteticelor.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...