Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fibre solubile pentru imbunatatirea profilului nutritional la carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania AHD International a extins linia de produse LuraLean, ce reduc concentratia de grasime, cresc continutul de fibre si durata de expunere a unui produs, inclusiv pentru preparatele din carne. Aceasta linie de produse, care imbunatesc calitatile nutritive ale alimentelor, au la baza ingrediente provenind din plante si au fost vandute anterior ca adjuvante pentru slabit, deoarece absorb apa din stomac transformand-o intr-un gel ce produce senzatie de satietate. Potrivit companiei, aceasta caracteristica a liniei LuraLane, de a absoarbe apa, este benefica pentru sporirea duratei de expunere la raft a produselor din carne. Compania spera ca publicul pe care il vizeaza sa aiba in vedere si faptul ca produsele tratate cu LuraLane intra in categoria dieteticelor.

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...