Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Banca Comerciala Carpatica acorda credite beneficiarilor masurii 215 pentru bunastarea porcinelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Banca Comerciala Carpatica reconfirma statutul de partener al sectorului agricol si anunta semnarea noii Conventii cu APIA si Fondurile de Garantare privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 215 – Plati privind bunastarea animalelor – porcine.

Prin intermediul noului produs de finantare – Creditul APIA Masura 215 pentru bunastarea animalelor (porcine) – Banca Comerciala Carpatica ofera numeroase beneficii fermierilor :

-Banca finanteaza pana la 90% din valoarea sumei prevazute in adeverinta eliberata de APIA;

-Perioada de creditare pentru Creditul APIA Masura 215 pentru bunastarea animalelor (porcine) se desfasoara pana la incasarea ajutoarelor de stat APIA in conturile beneficiarilor deschise la Banca Comerciala Carpatica ;

-Fondurile de Garantare (FNGCIMM / FGCR) pot asigura pana la 80% din valoarea creditului acordat de banca.

Banca Comerciala Carpatica ofera in prezent clientilor sai o gama completa de produse de prefinantare a subventiilor APIA: creditul APIA FERMA zootehnica (bovine, ovine, caprine), creditul APIA SAPS, creditul APIA AXA II si creditul APIA pentru bunastarea pasarilor si porcinelor.

Noul credit lansat se remarca prin aceeasi accesibilitate, simplitate si pret competitiv cu care Banca Comerciala Carpatica si-a obisnuit clientii din sectorul agricol. Credem in potentialul agriculturii si continuam sa sustinem permanent activitatea intreprinzatorilor din acest sector oferind conditii atractive de acordare a creditelor in lei.

Clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita specializata in ceea ce priveste pregatirea documentatiei, iar creditul poate fi accesat in doar cateva zile. Prin acest nou credit, Banca Comerciala Carpatica isi continua excelenta colaborare cu APIA avuta pana in prezent prin produsele de prefinantare a subventiilor APIA declara Gheorghe Cismaru, Director Executiv Banca Comerciala Carpatica.

Mai multe informatii despre acest nou produs sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea IMM si Corporate > Programe de finantare > Creditele APIA.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...