Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Finantarea bunastarii pasarilor si porcinelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agroinfo, citand surse APIA, fermierii care vor sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de aigurare a bunastarii pasarilor si porcinelor pot solicita adeverinte de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), intrucat institutia a anuntat ca procesul de eliberare a inceput.

APIA se adreseaza beneficiarilor de ajutoare de stat pentru realizarea angajamentelor asumate in favoarea bunastarii pasarilor, respectiv bunastarii si protectiei porcinelor.

Aceste credite reprezinta un instrument creat pentru a ajuta financiar fermierii pana la primirea, la termenul prevazut de legislatia in vigoare, a ajutorului de stat care se acorda anual producatorilor agricoli beneficiari ai ajutoarelor de stat la care sunt indreptatiti, pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor si respectiv bunastarii si protectiei porcinelor, se arata intr-un comunicat de presa al APIA.

Pana la aceasta data, APIA a incheiat conventii cu CEC Bank SA si cu Banca Transilvania. Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA garanteaza 80% din valoarea creditelor acordate de banca creditoare in baza conventiilor incheiate.

Potrivit APIA, banca (creditorul) are dreptul de a impune, pe langa o serie de adeverinte (acte doveditoare necesare dosarului, propriile conditii de creditare, stabilite de catre creditor si aprobate de catre Banca Nationala a Romaniei. Aici sunt incluse si garantii pe care creditorul le poate solicita din partea beneficiarului.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...