Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În fine, se știe cum va fi dată subvenția pentru motorină

Autor: Meat MIlkluni, 28 aprilie, 2014

MADR a aprobat Normele metodologice pentru acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, aferent anului 2014. Deschiderea unei noi sesiuni de depunere a cererilor de acord prealabil, aferent anului 2014, a fost stabilită în perioada cuprinsă între 5 mai -10 iunie a.c.

Tot în şedinţa de miercuri Guvernul a adoptat o hotărâre privind aprobarea metodologiei pentru stabilirea normelor de venit utilizate la impunerea veniturilor din activităţi agricole.

Guvernul precizează că normele de venit se stabilesc şi se propun de către Direcţiile pentru agricultură judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, prin consultarea entităţilor publice teritoriale din sectorul agricol şi al structurilor asociative profesionale din agricultură, de la nivelul fiecărui judeţ.(Biroul de Presă al MADR)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...