Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fiorucci foods isi schimba numele in campofrio food group america

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, Fiorucci Foods Inc. isi schimba numele in Campofrio Food Group America. Compania Fiorucci Foods, care produce specialitati italienesti din carne, a devenit parte a Campofrio Food Group in 2011.

Schimbarea numelui reflecta si schimbarea in conducere, cu toate ca produsele Fiorucci vor fi vandute sub brandul Fiorucci. Sediul oficial al companiei va ramane in sudul Chesterfield. Grupul Campofrio Food SA, care isi are sediul in Madrid, Spania cuprinde sapte companii independente. Este cel mai mare producator de produse din carne din Europa.

Clientii nostri din America se vor bucura de toate beneficiile pe care Grupul Campofrio Food le aduce- de la gama larga de produse de marca din Europa la noi inovatii create pentru a aduce convenienta si calitatea pe care consumatorii moderni o asteapta, a declarat Claudio Colmignoli, presedintele si CEO-ul Campofrio Food Group America.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...