Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fiorucci foods isi schimba numele in campofrio food group america

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, Fiorucci Foods Inc. isi schimba numele in Campofrio Food Group America. Compania Fiorucci Foods, care produce specialitati italienesti din carne, a devenit parte a Campofrio Food Group in 2011.

Schimbarea numelui reflecta si schimbarea in conducere, cu toate ca produsele Fiorucci vor fi vandute sub brandul Fiorucci. Sediul oficial al companiei va ramane in sudul Chesterfield. Grupul Campofrio Food SA, care isi are sediul in Madrid, Spania cuprinde sapte companii independente. Este cel mai mare producator de produse din carne din Europa.

Clientii nostri din America se vor bucura de toate beneficiile pe care Grupul Campofrio Food le aduce- de la gama larga de produse de marca din Europa la noi inovatii create pentru a aduce convenienta si calitatea pe care consumatorii moderni o asteapta, a declarat Claudio Colmignoli, presedintele si CEO-ul Campofrio Food Group America.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...