Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fiorucci foods isi schimba numele in campofrio food group america

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, Fiorucci Foods Inc. isi schimba numele in Campofrio Food Group America. Compania Fiorucci Foods, care produce specialitati italienesti din carne, a devenit parte a Campofrio Food Group in 2011.

Schimbarea numelui reflecta si schimbarea in conducere, cu toate ca produsele Fiorucci vor fi vandute sub brandul Fiorucci. Sediul oficial al companiei va ramane in sudul Chesterfield. Grupul Campofrio Food SA, care isi are sediul in Madrid, Spania cuprinde sapte companii independente. Este cel mai mare producator de produse din carne din Europa.

Clientii nostri din America se vor bucura de toate beneficiile pe care Grupul Campofrio Food le aduce- de la gama larga de produse de marca din Europa la noi inovatii create pentru a aduce convenienta si calitatea pe care consumatorii moderni o asteapta, a declarat Claudio Colmignoli, presedintele si CEO-ul Campofrio Food Group America.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...