Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fiorucci foods isi schimba numele in campofrio food group america

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, Fiorucci Foods Inc. isi schimba numele in Campofrio Food Group America. Compania Fiorucci Foods, care produce specialitati italienesti din carne, a devenit parte a Campofrio Food Group in 2011.

Schimbarea numelui reflecta si schimbarea in conducere, cu toate ca produsele Fiorucci vor fi vandute sub brandul Fiorucci. Sediul oficial al companiei va ramane in sudul Chesterfield. Grupul Campofrio Food SA, care isi are sediul in Madrid, Spania cuprinde sapte companii independente. Este cel mai mare producator de produse din carne din Europa.

Clientii nostri din America se vor bucura de toate beneficiile pe care Grupul Campofrio Food le aduce- de la gama larga de produse de marca din Europa la noi inovatii create pentru a aduce convenienta si calitatea pe care consumatorii moderni o asteapta, a declarat Claudio Colmignoli, presedintele si CEO-ul Campofrio Food Group America.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...