Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Firma depozitare alimente congelate somata sa plateasca 140 mil lire in urma unui acccident fatal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit foodmanufacture.co.uk, compania de depozitare alimente congelate George Baker&Co a fost obligata sa platesca 140 mil lire dupa ce a fost gasita vinovata de moartea unui muncitor de 61 de ani peste care s-a prabusit o schela metalica la locul de munca.

Investigatia a fost relizata de catre Biroul Executiv de Sanatate si Siguranta din UK. Jim Murphy a murit dupa ce a suferit puternice traume craniene cand o schela de metal, cantarind mai mult de un sfert de tona s-a prabusit peste el.

Potrivit Curtii Bradford Crown, schela nu a fost bine prinsa de podea si pozitionata la locul ei. Curtea constitutionala a auzit ca Murphy ar fi fost rugat sa dezmembreze o parte din schela pentru ca spatiul ocupat sa fie reorganizat. El era in genunchi pe podea cand o parte din schela de langa a cazut peste el si s-a lovit puternic cu capul de o alta masinarie. In urma acestei lovituri la cap, muncitorul a decedat pe loc.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...