Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Firma depozitare alimente congelate somata sa plateasca 140 mil lire in urma unui acccident fatal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit foodmanufacture.co.uk, compania de depozitare alimente congelate George Baker&Co a fost obligata sa platesca 140 mil lire dupa ce a fost gasita vinovata de moartea unui muncitor de 61 de ani peste care s-a prabusit o schela metalica la locul de munca.

Investigatia a fost relizata de catre Biroul Executiv de Sanatate si Siguranta din UK. Jim Murphy a murit dupa ce a suferit puternice traume craniene cand o schela de metal, cantarind mai mult de un sfert de tona s-a prabusit peste el.

Potrivit Curtii Bradford Crown, schela nu a fost bine prinsa de podea si pozitionata la locul ei. Curtea constitutionala a auzit ca Murphy ar fi fost rugat sa dezmembreze o parte din schela pentru ca spatiul ocupat sa fie reorganizat. El era in genunchi pe podea cand o parte din schela de langa a cazut peste el si s-a lovit puternic cu capul de o alta masinarie. In urma acestei lovituri la cap, muncitorul a decedat pe loc.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...