Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Firma depozitare alimente congelate somata sa plateasca 140 mil lire in urma unui acccident fatal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit foodmanufacture.co.uk, compania de depozitare alimente congelate George Baker&Co a fost obligata sa platesca 140 mil lire dupa ce a fost gasita vinovata de moartea unui muncitor de 61 de ani peste care s-a prabusit o schela metalica la locul de munca.

Investigatia a fost relizata de catre Biroul Executiv de Sanatate si Siguranta din UK. Jim Murphy a murit dupa ce a suferit puternice traume craniene cand o schela de metal, cantarind mai mult de un sfert de tona s-a prabusit peste el.

Potrivit Curtii Bradford Crown, schela nu a fost bine prinsa de podea si pozitionata la locul ei. Curtea constitutionala a auzit ca Murphy ar fi fost rugat sa dezmembreze o parte din schela pentru ca spatiul ocupat sa fie reorganizat. El era in genunchi pe podea cand o parte din schela de langa a cazut peste el si s-a lovit puternic cu capul de o alta masinarie. In urma acestei lovituri la cap, muncitorul a decedat pe loc.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...