Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Firma depozitare alimente congelate somata sa plateasca 140 mil lire in urma unui acccident fatal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit foodmanufacture.co.uk, compania de depozitare alimente congelate George Baker&Co a fost obligata sa platesca 140 mil lire dupa ce a fost gasita vinovata de moartea unui muncitor de 61 de ani peste care s-a prabusit o schela metalica la locul de munca.

Investigatia a fost relizata de catre Biroul Executiv de Sanatate si Siguranta din UK. Jim Murphy a murit dupa ce a suferit puternice traume craniene cand o schela de metal, cantarind mai mult de un sfert de tona s-a prabusit peste el.

Potrivit Curtii Bradford Crown, schela nu a fost bine prinsa de podea si pozitionata la locul ei. Curtea constitutionala a auzit ca Murphy ar fi fost rugat sa dezmembreze o parte din schela pentru ca spatiul ocupat sa fie reorganizat. El era in genunchi pe podea cand o parte din schela de langa a cazut peste el si s-a lovit puternic cu capul de o alta masinarie. In urma acestei lovituri la cap, muncitorul a decedat pe loc.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...