Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Five Continents Group Răchiți a devenit Partener Silver al conferinței Meat Milk 2019

Autor: meatmilkmarți, 5 martie, 2019

Unul dintre cei mai importanți și prestigioși procesatori români de lapte, Five Continents Group Răchiți, din Botoșani, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk 2019, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai, când va avea loc evenimentul, să își expună ultimele produse lactate la standul pe care îl va avea organizat în zona expo.

 

Five Continents Group Rachiti – Botosani aduce prospetimea si calitatea produselor lactate la standarde europene, prin diversitatea gamei de produse fabricate, folosind o tehnologie de ultima generatie , in conformitate cu cele mai exigente cerinte din punct de vedere al sigurantei alimentare. „Facem totul cu dragoste pentru  a va oferi ce-i mai bun” nu este doar un slogan ci reprezinta conceptul de zi cu zi al companiei.

 

Toate produsele fabricate de Five Continents Group sunt in conformitate cu standardele nationale de calitate, aliniate celor europene. In fabricile companiei este implementat sistemul HACCP ISO 22:000, pentru controlul sigurantei alimentare. Pe langa echipamentele moderne pe care le detine, fabrica din Răchiți dispune si de un laborator de analiza performant, dotat cu aparatura moderna, deservit de un personal calificat, pentru a  asigura o inalta siguranta alimentara produselor fabricate.

 

Produsele sunt distribuite atat pe plan national, cat si la export, fiind cunoscute si apreciate de consumatori. De aceea, Five Continents are  toate motivele sa fie mândră cu produse de cea mai buna calitate si, mai ales, cu un cascaval autentic romanesc, traditional, realizat conform tuturor cerintelor europene.

Lactalis Group va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 15 mai 2019

Unul dintre giganții mondiali ai lactatelor, Lactalis Group, și-a anunțat participarea la cea de-a VIII-a ediie a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019,care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Lactalis Group va fi reprezentată la eveniment de domnul Axel Bigot- Corporate...

Meat.Milk 2019: Secțiunea Expo, un punct central al evenimentului
Autor: meatmilk  /   marți, 14 mai 2019

Secțiunea Expo a conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va fi și în acest an unul dintre punctele centrale ale evenimentului.   În momentul de față, agenția infoGROUP anunță că toate standurile de expunere au fost ocupate, ba, mai mult,...