Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Five Continents, una dintre companiile-vedetă, prezente la Anuga 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 11 octombrie, 2017

Pentru a treia oară consecutiv la Anuga, compania Five Continents a fost, cu certitudine, una dintre vedetele târgului, detașându-se net de ceilalți expozanți din secțiunea lactatelor. Și când afirmăm acest lucru nu ne referim doar la cei din România, foarte puțini la număr și, oricum, și ei cu produse de cea mai bună calitate expuse la standuri, ci la firmele străine, care, pe lângă unele noutăți despre care am vorbit în relatarea referitoare la Salonul de Inovație, au căzut într-o oarecare banalitate a ofertei.

 

Ei bine, nu, Five Continents a spart tiparele nu doar prin calitatea produselor expuse, ci și prin gama de brânzeturi fermentate, cașcavalurile propuse buyer-ilor sau diverse sortimente de lapte.

 

Cei doi reprezentanți ai firmei, domnii Eduardo Khalil și Hani Khalil, au declarat special pentru revista Meat.Milk. că pentru finalul anului 2017 estimează o creștere a volumului afacerilor cu 20 %, inclusiv grație operațiunilor de export spre piețe din Europa, Orientul Mijlociu și America, operațiuni care, dacă acum reprezintă cca 30 % din business, cu siguranță, procentul se va mări în urma rundelor de negocieri pe care le-au avut cu viitorii beneficiari care nu doar că s-au arătate interesați de lactatele cu marca Five Continents, ci, mai important, și-au anunțat intenția de a semna viitoare contracte comerciale. (Veronica Ursachi-Corespondență din Koln, 11 octombrie 2017)

La Anuga 2017, Transavia participă cu stand propriu
Autor: meatmilk  /   miercuri, 11 octombrie 2017

(Comunicat) Transavia, liderul pieței locale de carne de pui,participă la o nouă ediție a târgului Anuga, cel mai important eveniment dedicat industriei agroalimentare la nivel global. Evenimentul adebutat anul acesta pe data de 7 octombrie și va continua până pe 11 octombrie, reunind la Köln peste 7,400 de expozanți din întreaga lume...

Anuga 2017: În premieră la Koln, Optimeat mizează pe linia de animale vii
Autor: Ursachi Veronica  /   miercuri, 11 octombrie 2017

Deși vizitează târgul Anuga încă de la ediția din anul 1993, doamna Valeria Dumitrescu, Referent Export al companiei Optimeat ne-a declarat că firma pe care o reprezintă participă pentru prima oară ca expozant.   Având ca argument calitatea de excepție a cărnii de ovine și bovine pe care o au animalele exportate și care,...