Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Five Continents, una dintre companiile-vedetă, prezente la Anuga 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 11 octombrie, 2017

Pentru a treia oară consecutiv la Anuga, compania Five Continents a fost, cu certitudine, una dintre vedetele târgului, detașându-se net de ceilalți expozanți din secțiunea lactatelor. Și când afirmăm acest lucru nu ne referim doar la cei din România, foarte puțini la număr și, oricum, și ei cu produse de cea mai bună calitate expuse la standuri, ci la firmele străine, care, pe lângă unele noutăți despre care am vorbit în relatarea referitoare la Salonul de Inovație, au căzut într-o oarecare banalitate a ofertei.

 

Ei bine, nu, Five Continents a spart tiparele nu doar prin calitatea produselor expuse, ci și prin gama de brânzeturi fermentate, cașcavalurile propuse buyer-ilor sau diverse sortimente de lapte.

 

Cei doi reprezentanți ai firmei, domnii Eduardo Khalil și Hani Khalil, au declarat special pentru revista Meat.Milk. că pentru finalul anului 2017 estimează o creștere a volumului afacerilor cu 20 %, inclusiv grație operațiunilor de export spre piețe din Europa, Orientul Mijlociu și America, operațiuni care, dacă acum reprezintă cca 30 % din business, cu siguranță, procentul se va mări în urma rundelor de negocieri pe care le-au avut cu viitorii beneficiari care nu doar că s-au arătate interesați de lactatele cu marca Five Continents, ci, mai important, și-au anunțat intenția de a semna viitoare contracte comerciale. (Veronica Ursachi-Corespondență din Koln, 11 octombrie 2017)

Alimentaria 2018: Adaptat la trend, Toneli Holding iese in forta pe piata internationala
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 aprilie 2018

Desi este prezenta pentru prima data la targul Alimentaria, compania Toneli Holding dovedeste ca raspunde prompt si cu o oferta deosebit de consistenta, din punct de vedere al calitatii si al inovatiei, celor mai noi tendinte ale pietelor internationale.   Astfel, dupa cum ne-a declarat doamna Mihaela Moisa-Marketing Manager al firmei,...

La Alimentaria, Zimbria imbie Spania cu delicii din Covurlui
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 16 aprilie 2018

Prezenta constant la evenimentele internationale, Zimbria, care de aceasta data promoveaza prin afisaj compania Dru Agro, imbie vizitatorii targului Alimentaria 2018 cu delicii traditionale manufacturate dupa stravechi retete din zona Covurluiului.   Aflata la standul firmei, doamna Maria Kurtukuz ne-a declarat cà, de aceasta data,...