Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Flavoia a inceput constructia unui nou abator de pasari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne si preparate din carne de pasare Flavoia din Salonta, judetul Bihor va primi fonduri europene de 2 milioane de euro pentru constructia unui nou abator de pasari. Restul de bani necesari pentru realizarea proiectului, 2, 5 milioane de euro, va fi asigurat prin resurse proprii.

In acest an au inceput lucrarile la un proiect depus in decembrie anul 2008 cu fonduri europene (50%) in valoare totala de 4,5 milioane de euro”, spune Pop Flaviu Bogdan, assistant manager al Flavoia si care detine 7% din actiunile firmei.

Majoritatea actiunilor, 93%, sunt detinute de Pop Stelian Marin. Proiectul „Constructie abator pasari Salonta” depus in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), „Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere”, are o perioada de implementare de sase luni, iar termenul de finalizare este luna martie 2010. „Noul abator va avea o capacitate de sacrificare de 2.000 de pui pe ora, activitatea de abatorizare urmand a se efectua la standarde europene”, a mai spus reprezentantul firmei.

Flavoia produce carne de pasare congelata sau refrigerata, oua de consum si furaje pentru cresterea pasarilor. Compania a fost infiintata in anul 1998, avand ca obiect principal de activitate cresterea pasarilor. Flavoia a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 6,3 milioane de euro.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...