Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Florin Căpățână va fi speaker la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 15 februarie, 2016

Domnul Florin Căpățână, unul dintre cele mai importante personaje ale retailului românesc, și-a confirmat prezența la Conferința Internațională Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12, 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Absolvent al USAMVB, domnul Florin Capatana si-a inceput cariera didactica la aceeasi institutie, devenind ulterior Presedinte al AVSVSA. In prezent, domnul Capatana este Corporate Affairs and CSR Director at Carrefour, ocupand concomitent si functia de Vicepresedinte al AMRCR.

 

La Meat & Milk 2016, domnul Florin Capatana va participa in calitate de speaker la dezbaterea cu titlul „Pretul, o disputa fara sfarsit”, care va avea loc in ziua de 12 mai in cadrul workshop-ului LAPTE-Procesatori, precum si la Masa rotunda din ziua de 13 mai cu titlul „Sectoarele de carne si lapte, intre promisiunile autoritatilor si certitudinile aspre ale realitatii”. Detalii despre organizarea evenimentului și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

Meat Milk 2019: Workshop-urile Carne și Lapte, momente de interes maxim
Autor: Meat MIlk  /   marți, 5 martie 2019

Ca în fiecare an, Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura lucrările acestei ediții în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va aduce în fața fermierilor și procesatorilor de carne și lapte cele mai noi informații științifice și tehnologice din domeniile vizate.   Și de...

Five Continents Group Răchiți a devenit Partener Silver al conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 5 martie 2019

Unul dintre cei mai importanți și prestigioși procesatori români de lapte, Five Continents Group Răchiți, din Botoșani, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk 2019, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai, când va avea loc evenimentul, să își expună ultimele produse lactate la standul pe care îl va...