Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Florin Căpățână va fi speaker la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 15 februarie, 2016

Domnul Florin Căpățână, unul dintre cele mai importante personaje ale retailului românesc, și-a confirmat prezența la Conferința Internațională Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12, 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Absolvent al USAMVB, domnul Florin Capatana si-a inceput cariera didactica la aceeasi institutie, devenind ulterior Presedinte al AVSVSA. In prezent, domnul Capatana este Corporate Affairs and CSR Director at Carrefour, ocupand concomitent si functia de Vicepresedinte al AMRCR.

 

La Meat & Milk 2016, domnul Florin Capatana va participa in calitate de speaker la dezbaterea cu titlul „Pretul, o disputa fara sfarsit”, care va avea loc in ziua de 12 mai in cadrul workshop-ului LAPTE-Procesatori, precum si la Masa rotunda din ziua de 13 mai cu titlul „Sectoarele de carne si lapte, intre promisiunile autoritatilor si certitudinile aspre ale realitatii”. Detalii despre organizarea evenimentului și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...