Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

”Fomică?” lansează campania Cârnați de Crăciun, în magazinele Auchan

Autor: meatmilkmiercuri, 15 noiembrie, 2017

(Comunicat) Grupul de firme Safir, producător de carne de pasăre refrigerată şi congelată, cu o experiență de peste 26 ani pe piața cărnii, a lansat oficial, în cadrul evenimentului Indagra Food & Carnexpo, cea mai mare expoziție specializată din sud-estul Europei, dedicată industriei cărnii, noul brand ”Fomică?”, linia de preparate și semipreparate românești, din carne de pui 100% și condimente naturale.

 

Lansarea produselor românești ”Fomică?” încununată cu succes

 

Lansarea oficială a brandului ”Fomică?”, produsele românești inovative marca Grupul de firme Safir, a fost încununată cu succes, acestea cucerind vizitatorii și expozanții cu rețetele bine meșteșugite ale preparatelor și semipreparatelor românești făcute exact pe gustul românilor.

 

Cârnații de Crăciun de la ”Fomică?”, produse cu gust autentic românesc

 

“Fomică?” lansează o nouă campanie odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, din dorința de a oferi românilor din întreaga țară o masă de Crăciun delicioasă și sănătoasă, pentru a se bucura din plin de momentele în familie. Făcuți doar din carne de pui proaspătă și condimente naturale, Cârnații de Crăciun de la ”Fomică?” promit să satisfacă poftele românilor, amintindu-le de gustul autentic tradițional al Cârnaților de casă.

 

Doar din carne de pui și condimente 100% naturale

 

Făcuți doar din carne cu gust adevărat de pui, proaspătă și pură, neinjectată – fără amestecuri, fără aditivi, fără conservanți, fără coloranți -, și ingredientele 100% naturale, atent alese, Cârnații de Crăciun răspund cerințelor pieței și contribuie la îmbunătățirea calității vieții românilor.

 

Fă-ți Crăciunul mai ușor cu ”Fomică?”

 

Cârnații de Crăciun de la “Fomică?” pot fi găsiți în rețeaua de distribuție Auchan din întreaga țară și în magazinele din rețeaua clasică de distribuție, reprezentând alegerea ideală pentru o masă savuroasă și ușoară, cu gust adevărat de pui, pe placul întregii familii.

 

Află mai multe despre produsele ”Fomică?” și Grupul de firme Safir:

www.safir.ro rețeaua de distribuție Safir.

Noutăți în cascadă pe piața lactatelor
Autor: Nora Marin  /   joi, 1 februarie 2018

Conștienți că nu pot rămâne în atenția consumatorilor decât inovând în permanență și propunând amatorilor de lactate noi produse și noi rețete, iată, luna ianuarie a consemnat o adevărată cascadă de noutăți.   După cum am anunțat anterior, pe plan intern, prima nouă lansare de produs a venit din partea companiei...

Danone lansează Activia Finesse, primul iaurt cremos din gama natur
Autor: meatmilk  /   vineri, 26 ianuarie 2018

(Comunicat) Activia lansează primul iaurt cremos din gama Activia natur: Activia Finesse. Cu o textură fină și cremoasă, Activia Finesse susține starea de bine și este ideal pentru un mic dejun cremos, pentru gustările de peste zi sau pentru a completa o cină ușoară.   “Ca la fiecare început de an, după sărbătorile de...