Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

„Fomică?” te așteaptă la Open Camp 2019 cu meniuri delicioase și variate din carne de pui

Autor: meatmilkluni, 15 iulie, 2019

(Comunicat) „Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești care se remarcă prin sortimenția variată de produse din 100% carne de pui natural condimentată, pregătește pentru toți românii așteptați la Festivalul Open Camp 2019 surprize culinare extrem de savuroase, menite să cucerească poftele tuturor, de la mic, la mare.

 

Poftă de mâncare delicioasă și multă distracție

 

În intervalul 19-21 iulie 2019, toți iubitorii de distracție și de mâncare delicioasă sunt așteptați să participe la Open Camp, festival care va avea joc în orașul Vaslui și în cadrul căruia va fi prezent și „Fomică?”, vedeta culinară a Vasluiului ce a pregătit și anul acesta meniuri variate din carne de pui, pe placul tuturor românilor.

 

Meniuri din carne de pui pentru adulți și copii

 

4 variante de meniu sunt puse la dispoziția celor prezenți la eveniment::„degețele dolofane”, „aripioare picante zburătoare”, „chiftele ca la mama”, dar și noutatea „Fomică?” de anul acesta în cadrul festivalului, „pui la rotisor”. Acestea vor încânta papilele gustative ale românilor cu poftă de viață, de la mic la mare, și vor oferi energia necesară pentru și mai multă distracție (carnea de pui fiind unul dintre cele mai sățioase alimente).

 

Meniurile din carne de pui vor fi pregătite pe loc, transparent, direct în fața consumatorilor, astfel încât aceștia pot fi siguri că ceea ce consumă sunt produse de încredere, proaspete și savuroase.

 

Datorită faptului că sunt ușor de pregătit, preparatele vor fi gata cât ai zice pui, fiind, de asemenea, simplu de servit, astfel încât timpul să fie dedicat distracției alături de cei dragi.

 

Află mai multe despre comercializarea și vânzarea preparatelor și semipreparatelor „Fomică?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.

Suedezii preferă cârnații Falukorv
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 3 iulie 2019

De această dată, în prezentarea unui produs din carne, ne-am oprit în Scandinavia, mai precis, în Suedia, îmbiați de aromele cârnaților Falukov, produsul național al acestei țări nordice.   Puțină istorie   Povestea Falukorv începe în secolul al XVI-lea, în regiunea Dalarna din centrul Suediei, mai precis, în...

Transparența pe piața cărnii generează încrederea consumatorului în produsele abatorului Safir
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iunie 2019

(Comunicat) Pentru a avea succes pe piața cărnii, este necesară studierea constantă a profilului consumatorului, pentru a determina care sunt cerințele acestuia și felul în care își schimbă preferințele și obiceiurile de consum.   În acest sens, Grupul de firme Safir, ca producător de carne de pui cu 28 de ani de...