Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

„Fomică?” te așteaptă la Open Camp 2019 cu meniuri delicioase și variate din carne de pui

Autor: meatmilkluni, 15 iulie, 2019

(Comunicat) „Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești care se remarcă prin sortimenția variată de produse din 100% carne de pui natural condimentată, pregătește pentru toți românii așteptați la Festivalul Open Camp 2019 surprize culinare extrem de savuroase, menite să cucerească poftele tuturor, de la mic, la mare.

 

Poftă de mâncare delicioasă și multă distracție

 

În intervalul 19-21 iulie 2019, toți iubitorii de distracție și de mâncare delicioasă sunt așteptați să participe la Open Camp, festival care va avea joc în orașul Vaslui și în cadrul căruia va fi prezent și „Fomică?”, vedeta culinară a Vasluiului ce a pregătit și anul acesta meniuri variate din carne de pui, pe placul tuturor românilor.

 

Meniuri din carne de pui pentru adulți și copii

 

4 variante de meniu sunt puse la dispoziția celor prezenți la eveniment::„degețele dolofane”, „aripioare picante zburătoare”, „chiftele ca la mama”, dar și noutatea „Fomică?” de anul acesta în cadrul festivalului, „pui la rotisor”. Acestea vor încânta papilele gustative ale românilor cu poftă de viață, de la mic la mare, și vor oferi energia necesară pentru și mai multă distracție (carnea de pui fiind unul dintre cele mai sățioase alimente).

 

Meniurile din carne de pui vor fi pregătite pe loc, transparent, direct în fața consumatorilor, astfel încât aceștia pot fi siguri că ceea ce consumă sunt produse de încredere, proaspete și savuroase.

 

Datorită faptului că sunt ușor de pregătit, preparatele vor fi gata cât ai zice pui, fiind, de asemenea, simplu de servit, astfel încât timpul să fie dedicat distracției alături de cei dragi.

 

Află mai multe despre comercializarea și vânzarea preparatelor și semipreparatelor „Fomică?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...

Reîncepe programul Cornul, laptele și fructele
Autor: meatmilk  /   joi, 12 septembrie 2019

(Comunicat C.E.) Programul UE de încurajare a consumului de fructe, legume și lapte în școli  va fi reluat în anul școlar 2019-2020.  Din cele 18 milioane de euro alocate României, 6.86 milioane de euro sunt destinate consumului de fructe şi legume și 10.8 milioane de euro sunt destinate programului de distribuire de lapte și produse...