Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fondul genetic din Noua Zeelandă va fi îmbunătățit

Autor: Meat MIlkvineri, 31 ianuarie, 2014

Industria cărnii din Noua Zeelandă a primit cu bucurie noile vești despre suplimentarea fondului pentru lucrările de cercetare genetică a ovinelor și vitelor, informează GlobalMeatNews.

Finanțarea guvernului, pe o perioadă de 5 ani, va ajuta la îmbunătățirea cercetării în domeniul geneticii pentru a permite producătorilor din Noua Zeelandă să câștige noi gene de animale, declară ministrul științei și inovației, Steven Joyce.

Acesta a mai adăugat că lucrările pentru a spori fondul genetic și pentru a găsi noi gene vor putea ajuta țara să fie înaintea competitorilor.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...