Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fonterra confirmă pierderi de peste o jumătate de miliard de dolari

Autor: Nora Marinjoi, 12 septembrie, 2019

Coopetiva Fonterra, din Noua Zeelandă, a modificat data raportării rezultatelor sale financiare auditate pentru exercițiul financiar 2019, încheiat la 31 iulie 2019, deoarece a confirmat că pierderile pentru exercițiul financiar ar fi de 675 milioane de dolari.

 

Data raportării a fost anterior preconizată să fie 12 septembrie 2019, dar acum nu va fi mai târziu de 30 septembrie 2019.

 

Pe 12 august 2019, Fonterra a anunțat amortizări de active și ajustări contabile unice, menționând că numerele au rămas supuse Consiliului Fonterra pentru revizuirea situațiilor financiare complete și a ajustărilor de audit.

 

Fonterra a spus că modificarea datei de raportare nu este legată de nicio discuție cu Autoritatea pentru piețe financiare, speculații recente cu privire la alte deprecieri semnificative ale activelor sau alte anunțuri.

 

De asemenea, nu afectează capacitatea cooperativei în niciun fel de a opera și de a plăti facturile, inclusiv de a plăti fermierilor pentru laptele lor, informeaza Reuters.

C.E.: Piața mondială laptelui și a cărnii de vită, în 2030
Autor: Nora Marin  /   vineri, 28 iunie 2019

La finalul lunii iunie, Comisia Europeană a publicat Raportul ”EU Agricultural Outlook 2030” în care estimează producția de lapte, lactate și carne, pentru nivelul anului menționat în titlu. Perspectiva pe termen mediu a principalelor piețe agricole ale produselor agricole din UE și a veniturilor agricole până în 2030 se bazează...

FAO: Începutul acțiunilor Deceniului ONU, privind Agricultura Familială
Autor: meatmilk  /   luni, 3 iunie 2019

(Comunicat) Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și Fondul Internațional pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD) au anunțat Deceniul ONU privind Agricultura Familială și un Plan Global de Acțiune pentru a stimula sprijinirea fermelor familiale, în special a celor din statele în curs de...