Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fonterra confirmă pierderi de peste o jumătate de miliard de dolari

Autor: Nora Marinjoi, 12 septembrie, 2019

Coopetiva Fonterra, din Noua Zeelandă, a modificat data raportării rezultatelor sale financiare auditate pentru exercițiul financiar 2019, încheiat la 31 iulie 2019, deoarece a confirmat că pierderile pentru exercițiul financiar ar fi de 675 milioane de dolari.

 

Data raportării a fost anterior preconizată să fie 12 septembrie 2019, dar acum nu va fi mai târziu de 30 septembrie 2019.

 

Pe 12 august 2019, Fonterra a anunțat amortizări de active și ajustări contabile unice, menționând că numerele au rămas supuse Consiliului Fonterra pentru revizuirea situațiilor financiare complete și a ajustărilor de audit.

 

Fonterra a spus că modificarea datei de raportare nu este legată de nicio discuție cu Autoritatea pentru piețe financiare, speculații recente cu privire la alte deprecieri semnificative ale activelor sau alte anunțuri.

 

De asemenea, nu afectează capacitatea cooperativei în niciun fel de a opera și de a plăti facturile, inclusiv de a plăti fermierilor pentru laptele lor, informeaza Reuters.

Rabobank a publicat Top 20 Dairy 2019
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 28 august 2019

Nestlé, Lactalis și Danone continuă să conducă industria mondială a produselor lactate, dar putem observa câteva modificări în viitor, potrivit unei noi analize a lui Rabobank.   O privire asupra celor mai mari conglomerate lactate din lume reflectă starea industriei și ce urmează. Raportul anual anual Top Dairy Top 20 al...

Germania, Olanda și Polonia și-au redus producția de carne de porc
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 iulie 2019

Incertitudinea privind Brexit și febra porcină africană au provocat fluctuații ale piețelor internaționale de carne de porc. Cu toate acestea, specialiștii se așteaptă ca exporturile UE să crească în următorii doi ani, după cum estimează Comisia Europeană.   În perspectiva pe termen scurt a piețelor din UE pentru anii...