Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Forta de vanzari a companiei fox s-a dublat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Forta de vanzari a producatorului de carne si preparate Fox s-a dublat in ultimele luni iar compania intentioneaza sa creasca anul viitor capacitatea de productie a fabricii de mezeluri de la 40 de tone pe zi in prezent la 60-80 de tone in 2010, pentru a putea sustine dezvoltarea distributiei, a declarat noul director general Iulian Marinica.

Acesta sustine ca incearca sa aplice un ritm de dezvoltare agresiv afacerii detinuta de Cornel Vulpe si fiul sau Dan pentru a-si putea atinge obiectivele stabilite pentru anul 2010: distributie nationala, prezenta in cat mai multe lanturi de magazine din retailul modern si crestere de 25% a cifrei de afaceri.

Din iunie cand a preluat conducerea executiva a Fox si pana in prezent Marinica spune ca a recrutat noi manageri, a restructurat echipa de vanzari, a renuntat la produsele neprofitabile si a renegociat contractele cu furnizorii. Compania a modificat de asemenea portofoliul de produse si a lansat o noua gama premium, segment pe care Fox nu a fost prezent pana anul acesta.

mezeluri
ANSVSA a găsit din nou E-Coli, în produse din carne
Autor: meatmilk  /   marți, 6 decembrie 2016

(Comunicat) În perioada 31.10.2016 - 25.11.2016, în cadrul Planului Naţional de Control* al ANSVSA au fost prelevate şi analizate un număr de 166 probe, din următoarele categorii de produse, din care:   113 de probe din carne și produse din carne (sanitaţie carcasă ovine, sanitaţie carcasă bovină, carne tocată vită, pulpă...

aviara
Focar secundar de influență aviară în județul Constanța
Autor: meatmilk  /   marți, 6 decembrie 2016

(Comunicat) În ziua de 5 decembrie, Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală din București (Laborator Național de Referință pentru influența aviară) a confirmat prezența virusului influenței aviare (subtipul H5N8) în probele prelevate de la un cadavru de cormoran recoltat din portul Constanța.   Având în vedere că...