Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Forta de vanzari a companiei fox s-a dublat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Forta de vanzari a producatorului de carne si preparate Fox s-a dublat in ultimele luni iar compania intentioneaza sa creasca anul viitor capacitatea de productie a fabricii de mezeluri de la 40 de tone pe zi in prezent la 60-80 de tone in 2010, pentru a putea sustine dezvoltarea distributiei, a declarat noul director general Iulian Marinica.

Acesta sustine ca incearca sa aplice un ritm de dezvoltare agresiv afacerii detinuta de Cornel Vulpe si fiul sau Dan pentru a-si putea atinge obiectivele stabilite pentru anul 2010: distributie nationala, prezenta in cat mai multe lanturi de magazine din retailul modern si crestere de 25% a cifrei de afaceri.

Din iunie cand a preluat conducerea executiva a Fox si pana in prezent Marinica spune ca a recrutat noi manageri, a restructurat echipa de vanzari, a renuntat la produsele neprofitabile si a renegociat contractele cu furnizorii. Compania a modificat de asemenea portofoliul de produse si a lansat o noua gama premium, segment pe care Fox nu a fost prezent pana anul acesta.

Pecorino Toscano, gustul desăvârșit al Italiei
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 22 ianuarie 2018

Brânza Pecorino este cunoscută încă din antichitate. Atât etruscii, cât și vechii romani au fost adevărații meseriași ai preparării acestui deliciu din lapte, introducând în faza de producție coagularea cu legume dar și cheagul. La rândul ei, brânza Pecorino Toscano este denumită pur și simplu ”cacio”, fiind descrisă pentru...

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a îmbunătăți stabilitatea culorii. În industria alimentară, ei pot fi împărțiți în antioxidanți naturali și sintetici. Cum,...