Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost lansat Pro Agro Capital, primul fond agricol de investiții

Autor: Meat MIlkvineri, 16 mai, 2014

Doru Boloș și Florin Rus au lansat Proagro Capital, primul fond agricol de investitii sută la sută românesc, pe o piață dominată de fondurile de investiții străine.

Cei doi clujeni au plecat de la premisa că investind în terenuri agricole în România, investești într-un activ sigur și subevaluat pentru că vorbim de o piață cu un potențial uriaș de creștere. Cei doi antreprenori cred că sumele investite în agricultură pot fi dublate în cel târziu 5 ani.

”Investind în terenuri agricole în Romania, investești într-un activ sigur și subevaluat. Deși este o afirmație evidentă, confirmată de diverși specialiști, este dificil de pus în practică de către cineva care nu este implicat în domeniu. (…) Afaceri similare sunt în România și aici mă refer la fondurile de investiții străine care fac deja de ani buni acest lucru”, a declarat pentru buzznews.ro Doru Boloș, Președinte al Consiliului de Administrație.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...