Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fostul CEO al Metro Cash&Carry, traferat la Delhaize

Autor: Ilie Stoianjoi, 5 septembrie, 2013

Grupul belgian Delhaize a anuntat numirea lui Frans Muller in functia de CEO. Frans Muller ii succede in functie lui Pierre-Olivers Beckers, care va ramane sa il consilieze pe noul CEO pana la finele anului, continuand in acelasi timp ca membru in Board-ul Grupului.

Frans Muller are o experienta de peste 15 ani in retail pe functii de conducere, ultima pozitie fiind cea de membru in Board-ul de conducere al Metro AG si CEO al Metro Cash&Carry, functie din care a coordonat intreaga retea internationala de 470 de magazine din 29 de tari, cu o cifra anuala de peste 31.6 miliarde euro, noteaza Brandprivat.ro.

Experienta sa profesionala poate aduce schimbari in strategia Grupului Delhaize aflat intr-un amplu proces de expansiune globala. (Mai multe, pe www.brandprivat.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...