Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fostul director de resurse umane al campofrio, recrutat de gdf suez

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Diana Ghita, 40 de ani, cea care a ocupat in ultimii trei ani functia de director de resurse umane al Tabco-Campofrio – producator de mezeluri care a incheiat anul acesta un joint-venture cu competitorul sau Caroli, conduce din luna iulie a acestui an departamentul de resurse umane al GDF Suez Energy Romania, cel mai mare distribuitor local de gaze naturale.

Informatia a fost confirmata de surse din cadrul GDF Suez, companie cu circa 4.300 de angajati care trece in aceasta perioada printr-o serie de modificari de management dupa ce gigantul mondial a decis sa instaleze la Bucuresti sediul activitatilor din domeniul energiei pentru zona Europa de Est. Spre comparatie, Tabco-Campofrio a avut in 2009 mai putin de 700 de angajati.

Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Diana Ghita a fost director de resurse umane al filialei locale Campofrio din decembrie 2007 pana in luna iulie a acestui an, dupa ce a mai ocupat aceasta functie si in perioada 2002-2005. Anterior, ea a mai condus timp de peste doi ani si jumatate departamentul de resurse umane al Heineken Romania, producatorul berii Golden Brau si filiala locala a gigantului olandez cu acelasi nume, si a facut parte din echipa Shell Gas Romania timp de cinci ani, ultima functie detinuta fiind de coordonator resurse umane.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...