Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fostul director de resurse umane al campofrio, recrutat de gdf suez

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Diana Ghita, 40 de ani, cea care a ocupat in ultimii trei ani functia de director de resurse umane al Tabco-Campofrio – producator de mezeluri care a incheiat anul acesta un joint-venture cu competitorul sau Caroli, conduce din luna iulie a acestui an departamentul de resurse umane al GDF Suez Energy Romania, cel mai mare distribuitor local de gaze naturale.

Informatia a fost confirmata de surse din cadrul GDF Suez, companie cu circa 4.300 de angajati care trece in aceasta perioada printr-o serie de modificari de management dupa ce gigantul mondial a decis sa instaleze la Bucuresti sediul activitatilor din domeniul energiei pentru zona Europa de Est. Spre comparatie, Tabco-Campofrio a avut in 2009 mai putin de 700 de angajati.

Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Diana Ghita a fost director de resurse umane al filialei locale Campofrio din decembrie 2007 pana in luna iulie a acestui an, dupa ce a mai ocupat aceasta functie si in perioada 2002-2005. Anterior, ea a mai condus timp de peste doi ani si jumatate departamentul de resurse umane al Heineken Romania, producatorul berii Golden Brau si filiala locala a gigantului olandez cu acelasi nume, si a facut parte din echipa Shell Gas Romania timp de cinci ani, ultima functie detinuta fiind de coordonator resurse umane.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...