Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fostul director de resurse umane al campofrio, recrutat de gdf suez

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Diana Ghita, 40 de ani, cea care a ocupat in ultimii trei ani functia de director de resurse umane al Tabco-Campofrio – producator de mezeluri care a incheiat anul acesta un joint-venture cu competitorul sau Caroli, conduce din luna iulie a acestui an departamentul de resurse umane al GDF Suez Energy Romania, cel mai mare distribuitor local de gaze naturale.

Informatia a fost confirmata de surse din cadrul GDF Suez, companie cu circa 4.300 de angajati care trece in aceasta perioada printr-o serie de modificari de management dupa ce gigantul mondial a decis sa instaleze la Bucuresti sediul activitatilor din domeniul energiei pentru zona Europa de Est. Spre comparatie, Tabco-Campofrio a avut in 2009 mai putin de 700 de angajati.

Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Diana Ghita a fost director de resurse umane al filialei locale Campofrio din decembrie 2007 pana in luna iulie a acestui an, dupa ce a mai ocupat aceasta functie si in perioada 2002-2005. Anterior, ea a mai condus timp de peste doi ani si jumatate departamentul de resurse umane al Heineken Romania, producatorul berii Golden Brau si filiala locala a gigantului olandez cu acelasi nume, si a facut parte din echipa Shell Gas Romania timp de cinci ani, ultima functie detinuta fiind de coordonator resurse umane.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...