Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Franta exporta mancare gatita catre marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda economiei mondiale lente, alimente gatite din bucataria franceza au cea mai rapida crestere in Marea Britanie.Volumul vanzarilor de mese francez gata-facute si deserturi de la toti comerciantii cu amanuntul a crescut, anul trecut, cu 16%, au declarat analistii independenti Kantar Worldpanel. In afara de aceasta crestere in Marea Britanie alte bucatarii cu cea mai evolutie rapida sunt China (15%), Marea Britanie (6,7%), Italia (6,6%) si Tex-Mex (3,2%).

De la an la an cresterea vanzarilor pentru produsele alimentare franceze la Tesco este de 27%. Ca urmare a cresterii cererii consumatorilor pentru produse alimentare franceza, Tesco a lansat prima linie dedicata bucatariei clasice franceze. Pentru 2010, Tesco a avut urmatoarele cresteri a volumului de vanzari pentru preparate special franceza: Chasseur de pui, 26%; Steak Diane, 32%; Coq au Vin, 34%; Steak au Poivre, 37%; Salmon en Croute, 73%; si Tarte Citrons Au, 82%.

Produsele alimentare franceze nu a fost niciodata mai populare in Marea Britanie decat sunt acum ceea ce poate parea neobisnuit avand in vedere perioada economica dificila, deoarece este o bucatarie care a fost intotdeauna perceputa ca fiind scumpa, a declarat Stephanie Bacon, dezvoltator de produse alimentare Tesco, care au ajutat la crearea brandului French Classic line.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...