Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Franta exporta mancare gatita catre marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda economiei mondiale lente, alimente gatite din bucataria franceza au cea mai rapida crestere in Marea Britanie.Volumul vanzarilor de mese francez gata-facute si deserturi de la toti comerciantii cu amanuntul a crescut, anul trecut, cu 16%, au declarat analistii independenti Kantar Worldpanel. In afara de aceasta crestere in Marea Britanie alte bucatarii cu cea mai evolutie rapida sunt China (15%), Marea Britanie (6,7%), Italia (6,6%) si Tex-Mex (3,2%).

De la an la an cresterea vanzarilor pentru produsele alimentare franceze la Tesco este de 27%. Ca urmare a cresterii cererii consumatorilor pentru produse alimentare franceza, Tesco a lansat prima linie dedicata bucatariei clasice franceze. Pentru 2010, Tesco a avut urmatoarele cresteri a volumului de vanzari pentru preparate special franceza: Chasseur de pui, 26%; Steak Diane, 32%; Coq au Vin, 34%; Steak au Poivre, 37%; Salmon en Croute, 73%; si Tarte Citrons Au, 82%.

Produsele alimentare franceze nu a fost niciodata mai populare in Marea Britanie decat sunt acum ceea ce poate parea neobisnuit avand in vedere perioada economica dificila, deoarece este o bucatarie care a fost intotdeauna perceputa ca fiind scumpa, a declarat Stephanie Bacon, dezvoltator de produse alimentare Tesco, care au ajutat la crearea brandului French Classic line.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...