Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Franta exporta mancare gatita catre marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda economiei mondiale lente, alimente gatite din bucataria franceza au cea mai rapida crestere in Marea Britanie.Volumul vanzarilor de mese francez gata-facute si deserturi de la toti comerciantii cu amanuntul a crescut, anul trecut, cu 16%, au declarat analistii independenti Kantar Worldpanel. In afara de aceasta crestere in Marea Britanie alte bucatarii cu cea mai evolutie rapida sunt China (15%), Marea Britanie (6,7%), Italia (6,6%) si Tex-Mex (3,2%).

De la an la an cresterea vanzarilor pentru produsele alimentare franceze la Tesco este de 27%. Ca urmare a cresterii cererii consumatorilor pentru produse alimentare franceza, Tesco a lansat prima linie dedicata bucatariei clasice franceze. Pentru 2010, Tesco a avut urmatoarele cresteri a volumului de vanzari pentru preparate special franceza: Chasseur de pui, 26%; Steak Diane, 32%; Coq au Vin, 34%; Steak au Poivre, 37%; Salmon en Croute, 73%; si Tarte Citrons Au, 82%.

Produsele alimentare franceze nu a fost niciodata mai populare in Marea Britanie decat sunt acum ceea ce poate parea neobisnuit avand in vedere perioada economica dificila, deoarece este o bucatarie care a fost intotdeauna perceputa ca fiind scumpa, a declarat Stephanie Bacon, dezvoltator de produse alimentare Tesco, care au ajutat la crearea brandului French Classic line.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...