Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Franta investigata de ue pentru nereguli in fermele de porcine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Global Meat News, organizatia pentru bunastarea animalelor, Alsace Nature, a inaintat o plangere la Comisia Europeana impotriva Frantei, punctand incalcarea directivei europene privind bunastarea si sanatatea porcilor.

Asociatia sustine ca, desi directiva privind materialul de asezamant pentru suine precum, paiele, fanul sau lemnul, obligatorie in fermele pentru porci, si care a fost adoptata de legislatia Frantei, administratia a ales sa traca cu vederea aceste nereguli pentru a nu supara fermierii.

Prima plangere a fost facuta in 2009, cu toate ca au fost luate la cunostinta cauzele de ingrijorare, Comisia Europeana a decis sa implementeze un program educational si a organizat work-shop-uri despre manipularea materialelor in ferme, nu s-a demarat nicio ulterioara investigatie pentru a se vedea daca intr-adevar regulile au fost implementate de catre fermieri.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...