Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fraude cu fonduri europene în UK și Franța

Autor: Ilie Stoianluni, 19 august, 2013

În cursul săptămânii trecute, Comisia Europeană a dat publicității un comunicat în care se anunță rezultatele parțiale ale unor controale efectuate în Marea Britanie și Franța, privind modul de accesare și plată a fondurilor europene.

Rezultatul cuprinde date culese în mai mult de 100 de cazuri în care au fost constatate fraude înregistrate în special în rândul fermierilor crescători de oi pentru carne.

Potrivit globalmeatnews.com, în Franța s-au decis amenzi de 1,35 milioane de euro, precum și deschiderea unor dosare penale. ”Premiul” fermierilor britanici a atins suma de 777.000 de euro. Colateral, în cele două țări, se cercetează și utilizarea frauduloasă a unor proiecte de dezvoltare rurală, în valoare de 279.000 de euro.

 

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...