Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

FrieslandCampina inaugurează azi noua linie de fabricare a brânzeturilor

Autor: Maria Demetriadmarți, 1 august, 2017

Azi, la fabrica din Cluj-Napoca, FrieslandCampina inaugurează o nouă linie de fabricare a brânzeturilor, la eveniment fiind prezenți oficiali ai companiei, notabilități locale, precum și conducerea APRIL, reprezentată de domnul președinte Dorin Cojocaru.

 

Noua capacitate, care a beneficiat de o investiție în valoare de 1,3 milioane de euro, va permite companiei să se poziționeze în fruntea celor mai moderne unități de producție din România, fluxtul tehnologic fiind asigurat de cele mai noi și cele mai inovatoare echipamente.

 

FrieslandCampina continuă astfel linia de dezvoltare. După ce, la începutul acestui an, a demarat un nou program destinat  fermierilor producători de lapte, investiția pusă în funcțiune azi se adaugă celor 23 de milioane de euro care au susținut activitatea celor două fabrici pe care le deține la Cluj-Napoca și Târgu Mureș, acolo unde lucrează peste 600 de salariați.

 

Amintind că, sub conducerea domnului Cornel Cărămizaru, compania a revenit în acest an pe profit, redacția revistei Meat.Milk. felicită compania FrieslandCampina, urându-i succes.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...