Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

FrieslandCampina inaugurează azi noua linie de fabricare a brânzeturilor

Autor: Maria Demetriadmarți, 1 august, 2017

Azi, la fabrica din Cluj-Napoca, FrieslandCampina inaugurează o nouă linie de fabricare a brânzeturilor, la eveniment fiind prezenți oficiali ai companiei, notabilități locale, precum și conducerea APRIL, reprezentată de domnul președinte Dorin Cojocaru.

 

Noua capacitate, care a beneficiat de o investiție în valoare de 1,3 milioane de euro, va permite companiei să se poziționeze în fruntea celor mai moderne unități de producție din România, fluxtul tehnologic fiind asigurat de cele mai noi și cele mai inovatoare echipamente.

 

FrieslandCampina continuă astfel linia de dezvoltare. După ce, la începutul acestui an, a demarat un nou program destinat  fermierilor producători de lapte, investiția pusă în funcțiune azi se adaugă celor 23 de milioane de euro care au susținut activitatea celor două fabrici pe care le deține la Cluj-Napoca și Târgu Mureș, acolo unde lucrează peste 600 de salariați.

 

Amintind că, sub conducerea domnului Cornel Cărămizaru, compania a revenit în acest an pe profit, redacția revistei Meat.Milk. felicită compania FrieslandCampina, urându-i succes.

Studiu Agricola Bacău: Opt din zece români consumă săptămânal ouă
Autor: meatmilk  /   joi, 7 decembrie 2017

(Comunicat) Opt din zece români consumă ouă săptămânal, însă mai puțin de jumătate, au cunoștințe corecte despre proprietățile lor, informează Agricola Internațional Bacău, într-un studiu pe care l-a realizat.   Românii sunt mari consumatori de ouă. Opt din zece respondenți consumă ouă săptămânal, iar cei mai...

Moldova în Bucate, cel mai vizibil brand din categorie, în luna octombrie
Autor: meatmilk  /   luni, 4 decembrie 2017

(Comunicat) Moldova în Bucate, de la Vascar, se situează pe prima poziție în topul vizibilității în presă în categoria preparate din carne, conform datelor furnizate decompania de monitorizare Klarmedia.   Brandul Moldova în bucateînregistrează o acoperire media de aproape 30% din totalul brandurilor din categoria preparate...