Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

FrieslandCampina inaugurează azi noua linie de fabricare a brânzeturilor

Autor: Maria Demetriadmarți, 1 august, 2017

Azi, la fabrica din Cluj-Napoca, FrieslandCampina inaugurează o nouă linie de fabricare a brânzeturilor, la eveniment fiind prezenți oficiali ai companiei, notabilități locale, precum și conducerea APRIL, reprezentată de domnul președinte Dorin Cojocaru.

 

Noua capacitate, care a beneficiat de o investiție în valoare de 1,3 milioane de euro, va permite companiei să se poziționeze în fruntea celor mai moderne unități de producție din România, fluxtul tehnologic fiind asigurat de cele mai noi și cele mai inovatoare echipamente.

 

FrieslandCampina continuă astfel linia de dezvoltare. După ce, la începutul acestui an, a demarat un nou program destinat  fermierilor producători de lapte, investiția pusă în funcțiune azi se adaugă celor 23 de milioane de euro care au susținut activitatea celor două fabrici pe care le deține la Cluj-Napoca și Târgu Mureș, acolo unde lucrează peste 600 de salariați.

 

Amintind că, sub conducerea domnului Cornel Cărămizaru, compania a revenit în acest an pe profit, redacția revistei Meat.Milk. felicită compania FrieslandCampina, urându-i succes.

Domnul Răzvan Furtună este noul CFO al companiei Cris-Tim
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Începând de ieri, domnul Răzvan Furtună este noul CFO al prestigioasei companii Cris-Tim, părăsind astfel funcția de Head of Private Banking BCR, pe care a deținut-o până de curând.   Contactat de redacția revistei Meat.Milk., domnul Furtună ne-a declarat: ”Pentru mine este o schimbare majoră, după o lungă activitate...

Lacto Solomonescu serbează 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   luni, 17 iulie 2017

În aceste zile, Lacto Solomonescu serbează 25 ani de activitate, timp în care, prin calitatea de excepție a produselor, s-a impus drept una dintre cele mai performante firme din domeniul lactatelor.   S.C. Lacto Solomonescu SRL s-a infiintat in anul 1992, desfasurandu-si activitatea pe o suprafata de 40 mp cu un nr. de 4 angajati,...