Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

FrieslandCampina inaugurează azi noua linie de fabricare a brânzeturilor

Autor: Maria Demetriadmarți, 1 august, 2017

Azi, la fabrica din Cluj-Napoca, FrieslandCampina inaugurează o nouă linie de fabricare a brânzeturilor, la eveniment fiind prezenți oficiali ai companiei, notabilități locale, precum și conducerea APRIL, reprezentată de domnul președinte Dorin Cojocaru.

 

Noua capacitate, care a beneficiat de o investiție în valoare de 1,3 milioane de euro, va permite companiei să se poziționeze în fruntea celor mai moderne unități de producție din România, fluxtul tehnologic fiind asigurat de cele mai noi și cele mai inovatoare echipamente.

 

FrieslandCampina continuă astfel linia de dezvoltare. După ce, la începutul acestui an, a demarat un nou program destinat  fermierilor producători de lapte, investiția pusă în funcțiune azi se adaugă celor 23 de milioane de euro care au susținut activitatea celor două fabrici pe care le deține la Cluj-Napoca și Târgu Mureș, acolo unde lucrează peste 600 de salariați.

 

Amintind că, sub conducerea domnului Cornel Cărămizaru, compania a revenit în acest an pe profit, redacția revistei Meat.Milk. felicită compania FrieslandCampina, urându-i succes.

Anuga 2017: La Koln, Mirdatod caută să-și extindă baza de beneficiari externi
Autor: Ursachi Veronica  /   miercuri, 11 octombrie 2017

Fiind prezentă pentru prima oară la standurile celui mai mare târg mondial dedicat Industriei alimentare, Anuga 2017, compania Mirdatod speră să își extindă baza de beneficiari externi pentru produsele sale lactate.   Singura firmă din România care are o certificare europeană care să ateste originea produsului, Mirdatod...

La Anuga 2017, Transavia participă cu stand propriu
Autor: meatmilk  /   miercuri, 11 octombrie 2017

(Comunicat) Transavia, liderul pieței locale de carne de pui,participă la o nouă ediție a târgului Anuga, cel mai important eveniment dedicat industriei agroalimentare la nivel global. Evenimentul adebutat anul acesta pe data de 7 octombrie și va continua până pe 11 octombrie, reunind la Köln peste 7,400 de expozanți din întreaga lume...