Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

FrieslandCampina începe construcția unui nou centru de distribuție

Autor: Nora Marinmiercuri, 13 septembrie, 2017

FrieslandCampina anunță demararea unei investiții care vizează dezvoltarea propriei logistici, prin consrtruirea unui nou Centru de distribuție. Construcția a început în localitatea Meppel, din Olanda.

 

Noua facilitate de 31.000 m2 va fi utilizată pentru depozitarea și transferul produselor lactate FrieslandCampina destinate piețelor de export și poate găzdui  45.000 de paleți.

 

Acesta va stoca și transfera produse lactate din locațiile de producție din Beilen și Meppel. În timpul funcționării, centrul va crea aproximativ 35 de locuri de muncă și va respecta cele mai recente cerințe în domeniul siguranței alimentare și al siguranței la incendiu.

 

În prezent, activitățile sunt distribuite în patru depozite din Hoogeveen, Heerenveen, Meppel și Veendam din Olanda.

 

La finalizarea investiției, pe lângă economiile anuale de eficiență, va fi realizată o reducere a cheltuielilor de transport, ceea ce înseamnă, de asemenea, o reducere a emisiilor de CO2 de 648.000kg.

 

Noua clădire va fi certificată de BREEAM ca fiind ”foarte bună”, ceea ce înseamnă că lucrările de construcție sunt realizate și într-un mod durabil, folosind materiale durabile, informează Dairy Reporter.

Brexit: Industria cărnii din UK va fi strivită de barierele vamale impuse de OMC
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 8 noiembrie 2017

Producătorii de carne din Marea Britanie spun că va fi greu, după Brexit, ieșind din UE fără o înțelegere comercială . În acest sens, organizațiile din sectorul cărnii au avertizat un comitet al parlamentului britanic că industria va suferi consecințe grave, în cazul în care Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană în martie...

Prin calitate, Danish Crown vrea să fie liderul modial al producției de cârnați
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 8 noiembrie 2017

Directorul executiv al DAT-Schaub-Danish Crown, Jan Roelsgaard, dorește câteva mari achiziții, în timp ce filiala daneză Crown își propune să devină cel mai bun producător de cârnați din lume.   ”Dacă există ceva bun de vânzare, vom cumpăra”, a declarat Roelsgaard pentru GlobalMeatNews,  după ce compania a vândut...