Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

FrieslandCampina începe construcția unui nou centru de distribuție

Autor: Nora Marinmiercuri, 13 septembrie, 2017

FrieslandCampina anunță demararea unei investiții care vizează dezvoltarea propriei logistici, prin consrtruirea unui nou Centru de distribuție. Construcția a început în localitatea Meppel, din Olanda.

 

Noua facilitate de 31.000 m2 va fi utilizată pentru depozitarea și transferul produselor lactate FrieslandCampina destinate piețelor de export și poate găzdui  45.000 de paleți.

 

Acesta va stoca și transfera produse lactate din locațiile de producție din Beilen și Meppel. În timpul funcționării, centrul va crea aproximativ 35 de locuri de muncă și va respecta cele mai recente cerințe în domeniul siguranței alimentare și al siguranței la incendiu.

 

În prezent, activitățile sunt distribuite în patru depozite din Hoogeveen, Heerenveen, Meppel și Veendam din Olanda.

 

La finalizarea investiției, pe lângă economiile anuale de eficiență, va fi realizată o reducere a cheltuielilor de transport, ceea ce înseamnă, de asemenea, o reducere a emisiilor de CO2 de 648.000kg.

 

Noua clădire va fi certificată de BREEAM ca fiind ”foarte bună”, ceea ce înseamnă că lucrările de construcție sunt realizate și într-un mod durabil, folosind materiale durabile, informează Dairy Reporter.

Comisia Europeană aprobă achiziționarea de către Lactalis a companiei Omira
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 septembrie 2017

Comisia Europeană a anunțat că a aprobat, în temeiul Regulamentului european privind concentrările economice, achiziția indirectă a companiei lactate Omira din Germania, de către grupul francez Lactalis.   Activitățile companiilor se suprapun pe piața furnizării laptelui crud din Franța și pe piața produselor lactate cu...

UK va exporta carne de porc în China în valoare de 200 de milioane de lire sterline
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 30 august 2017

Șapte întreprinderi din Anglia și Irlanda de Nord au primit acces la furnizarea de carne de porc în China. Această nouă afacere este de așteptat să aducă o creștere de 200 de milioane de lire sterline industriei alimentare din Marea Britanie, ca primă soluție de contracarare a viitoarelor efecte negative ale...