Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

FrieslandCampina începe construcția unui nou centru de distribuție

Autor: Nora Marinmiercuri, 13 septembrie, 2017

FrieslandCampina anunță demararea unei investiții care vizează dezvoltarea propriei logistici, prin consrtruirea unui nou Centru de distribuție. Construcția a început în localitatea Meppel, din Olanda.

 

Noua facilitate de 31.000 m2 va fi utilizată pentru depozitarea și transferul produselor lactate FrieslandCampina destinate piețelor de export și poate găzdui  45.000 de paleți.

 

Acesta va stoca și transfera produse lactate din locațiile de producție din Beilen și Meppel. În timpul funcționării, centrul va crea aproximativ 35 de locuri de muncă și va respecta cele mai recente cerințe în domeniul siguranței alimentare și al siguranței la incendiu.

 

În prezent, activitățile sunt distribuite în patru depozite din Hoogeveen, Heerenveen, Meppel și Veendam din Olanda.

 

La finalizarea investiției, pe lângă economiile anuale de eficiență, va fi realizată o reducere a cheltuielilor de transport, ceea ce înseamnă, de asemenea, o reducere a emisiilor de CO2 de 648.000kg.

 

Noua clădire va fi certificată de BREEAM ca fiind ”foarte bună”, ceea ce înseamnă că lucrările de construcție sunt realizate și într-un mod durabil, folosind materiale durabile, informează Dairy Reporter.

EuropeanMilkBoard reacționează față de decizia C.E. privind laptele praf
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

După cum am anunțat, Consiliul de Miniștri al UE a luat decizia de a opri achizițiile automate pentru a stabiliza piața produselor lactate în 2018, suspendând Măsurile de Intervenție pentru laptele praf. În fața acestei decizii, EuropeanMilkBoard susține într-un comunicat emis la data de 30 ianuarie a.c.:   Normele...

Important: C.E. stopează Intervenția publică pentru laptele praf degresat
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

Consiliul Uniunii Europene a anunțat o modificare temporară a funcționării mecanismului de intervenție publică pentru laptele praf degresat (SMP).   Acest lucru s-a efectuat prin modificarea ușoară a așa-numitului Regulament de stabilire, care decide măsurile privind stabilirea anumitor ajutoare și restituiri legate de...