Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

FrieslandCampina Ingredients a devenit Membru Asociat al Asociației Internaționale de Nutriție Medicală

Autor: Mircea Demeterjoi, 19 iulie, 2018

Asociația Internațională a Industriei Medicale Nutriționale (MNI), a anunțat că FrieslandCampina Ingredients s-a alăturat organizației în calitate de Membru Asociat.

 

Într-o declarație citată de Dairy Reporter, MNI afirmă că vede FrieslandCampina Ingredients ca un actor-cheie în lanțul valoric al produselor de nutriție medicală și, prin urmare, l-a selectat ca prima companie care primește această calitate. MNI are scopul de a oferi îngrijiri mai bune printr-o nutriție mai bună, în cadrul programelor sale de asistență medicală. Una dintre strategiile sale este aceea de a colabora cu firmele relevante care contribuie la o bună îngrijire nutrițională.

 

Legat de acest eveniment, Tim Meyerhoff, președintele MNI, a declarat: „Ca producător de substanțe nutritive, FrieslandCampina Ingredients joacă un rol-cheie în lanțul valoric al produselor nutriționale medicale. MNI a deschis poarta companiilor care operează pe piața alimentară medicală, inclusiv pentru furnizorii de ingrediente și dispozitive medicale. Aceasta face parte din strategia noastră de a colabora cu toți actorii care contribuie la o bună îngrijire nutrițională”.

 

La rândul său, Herman Ermens, directorul general al FrieslandCampina Ingredients Medical Nutrition, a declarat: „FrieslandCampina activeaza in Nutritia Medicala de aproape 40 de ani, iar din 2017, avem o unitate specializata care se concentreaza pe nutritia medicala.

 

A deveni un membru asociat, pe de o parte, ne poate ajuta să înțelegem mai bine nevoile nutriționale ale pacienților și, pe de altă parte, ne permite să ajutăm pe alții să împărtășim decenii de cunoștințe. In acest fel, speram sa servim mai bine interesele consumatorilor, pacientilor, profesionistilor din domeniul sanatatii si furnizorii de asistenta medicala”.

Industria porcilor din Germania: Puseu sau prăbușire?
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 octombrie 2018

Germania, membră a EuroTier și una dintre cele mai mari producătoare de porci din Europa, se confruntă recent cu diminuarea volumul producției și cu scăderea exporturilor. Dacă aceste evoluții se dovedesc a fi începutul unui proces pe termen lung, efectele vor fi resimțite în întreaga Europă.   De doi ani,...

Conferința la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier în Mediterană și Marea Neagră
Autor: meatmilk  /   luni, 1 octombrie 2018

(Comunicat MADR) În data de 25 septembrie 2018 a avut loc, în Malta, sub egida Comisiei Generale pentru Pescuit în Marea Mediterană (GFCM), prima zi a Conferinței la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier Sustenabil în Marea Mediterană și Marea Neagră, dedicată discuțiilor între părțile interesate - reprezentanți ai pescarilor, ai...