Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

FrieslandCampina Ingredients a devenit Membru Asociat al Asociației Internaționale de Nutriție Medicală

Autor: Mircea Demeterjoi, 19 iulie, 2018

Asociația Internațională a Industriei Medicale Nutriționale (MNI), a anunțat că FrieslandCampina Ingredients s-a alăturat organizației în calitate de Membru Asociat.

 

Într-o declarație citată de Dairy Reporter, MNI afirmă că vede FrieslandCampina Ingredients ca un actor-cheie în lanțul valoric al produselor de nutriție medicală și, prin urmare, l-a selectat ca prima companie care primește această calitate. MNI are scopul de a oferi îngrijiri mai bune printr-o nutriție mai bună, în cadrul programelor sale de asistență medicală. Una dintre strategiile sale este aceea de a colabora cu firmele relevante care contribuie la o bună îngrijire nutrițională.

 

Legat de acest eveniment, Tim Meyerhoff, președintele MNI, a declarat: „Ca producător de substanțe nutritive, FrieslandCampina Ingredients joacă un rol-cheie în lanțul valoric al produselor nutriționale medicale. MNI a deschis poarta companiilor care operează pe piața alimentară medicală, inclusiv pentru furnizorii de ingrediente și dispozitive medicale. Aceasta face parte din strategia noastră de a colabora cu toți actorii care contribuie la o bună îngrijire nutrițională”.

 

La rândul său, Herman Ermens, directorul general al FrieslandCampina Ingredients Medical Nutrition, a declarat: „FrieslandCampina activeaza in Nutritia Medicala de aproape 40 de ani, iar din 2017, avem o unitate specializata care se concentreaza pe nutritia medicala.

 

A deveni un membru asociat, pe de o parte, ne poate ajuta să înțelegem mai bine nevoile nutriționale ale pacienților și, pe de altă parte, ne permite să ajutăm pe alții să împărtășim decenii de cunoștințe. In acest fel, speram sa servim mai bine interesele consumatorilor, pacientilor, profesionistilor din domeniul sanatatii si furnizorii de asistenta medicala”.

FoodWatch: În scandalul Lactalis, ”Justiția încă așteaptă”
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 25 iulie 2018

Membrii Parlamentului francez, însărcinați cu anchetarea deficiențelor care au contribuit la izbucnirea scandalului Lactalis, determinat de prezența salmonellei în formulele pentru sugari, în 2017, au făcut o serie de sugestii care ar putea face ca țara să introducă controale mai stricte privind siguranța alimentelor, informează...

Rusia extinde embargoul asupra cărnii din Uniunea Europeană
Autor: Nora Marin  /   vineri, 20 iulie 2018

Global Meat News informează că guvernul moscovit a decis extinderea a embargoului asupra cărnii de porc și a produselor din carne din Uniunea Europeană. Făzând o declarație pe această temă, Vladimir Putin a argumentat că prelungirea va avea un impact pozitiv asupra sectorului rusesc de carne.   Ca urmare, industria cărnii...