Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

FrieslandCampina România va lansa programul ”Împreună, pentru o fermă mai bună”

Autor: meatmilkmiercuri, 26 septembrie, 2018

(Comunicat) FrislandCampina România va lansa programul „Împreună pentru o fermă mai bună”, un proiect FrieslandCampina Romania de susținere a fermierilor din Ardeal, singura sursă de lapte pentru produsele Napolact.

 

Evenimentul va avea loc în județul Cluj, la ferma AdaProd Com din localitatea Viișoara, în data de 15 Octombrie 2018, între orele 11:00 și 13:00.

 

Programul are la bază conceptul de „Farmer to Farmer”, de la fermier la fermier, și presupune un schimb de experiență între fermierii olandezi și cei cu care FrieslandCampina România colaborează. O serie de experți olandezi, membri ai Cooperativei Royal FrieslandCampina, se vor afla în luna octombrie în România pentru a interacționa cu fermierii implicați în program și a evalua împreuna oportunitățile de dezvoltare ale fermelor producătoare de lapte.

 

În prima fază a programului sunt incluse 60 de ferme acestea urmând a se alătura celor peste 2.000 de fermieri vizitați în cadrul programului derulat de FriesladCampina la nivel global în 9 țări.

 

Investiția pe care FrieslandCampina România o face în acest program va contribui in viitor la dezvoltarea fermelor, la creșterea calității laptelui colectat și la dezvoltarea abilităților de management ale fermierilor locali.

 

FrieslandCampina România este astăzi unul dintre liderii de piață în domeniul produselor lactate cu aproape 600 de angajați. În România, compania a investit până în prezent peste 30 de milioane EUR și derulează parteneriate cu mai mult de 1.000 fermieri din 13 județe, de unde colectează anual aproximativ 100.000 tone de lapte.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...