Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Frigaruia bloggerilor, cu carne de agricola, a batut orice record

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum afirma Ziaruld e Bacau, la sfirsitul saptaminii trecute, 200 kg de Piept de Pui Fericit dezosat, 40 kg de Cirnati Taranesti si 20 kg de Kaiser de la Agricola Bacau au ajuns la Cluj-Napoca, unde cunoscutul blogger culinar Adi Hadean si echipa sa au pregatit Frigaruia bloggerilor. Este vorba de un record in materie, pentru ca frigaruia a avut exact 100 de metri.

„Bine condimentat si garnisit cu legume, a declarat managerul PR al companeii bacauane, Cristian Calin pentru cotidianul amintit, pieptul de pui crescuti ca la curte si gustoasele specialitati afumate au facut deliciul clujenilor aflati la manifestarile Zilel Clujului, oferindu-le acestora o bine meritata pauza de savoare, prospetime si gust adevarat de la Agricola Bacau”.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...