Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Frigotehnica a finalizat cu succes proiectul radan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

FRIGOTEHNICA(www.frigotehnica.ro), leaderul instalatorilor din Industria de frig din Romania a finalizat cu succes proiectul RADAN(www.radanimpex.ro). Proiectul, realizat cu fonduri structurale la Arad, este instalatia frigorifica pentru un depozit alimentar cu temperatura de -20C, ultramodern, cu un volum de aproximativ 50.000 mc, capacitate de congelare.

Proiectul instalatiei de frig si consultanta de pe parcusul lucrarii a fost realizat de catre AB Tehnic Frigoconsult (www.ab-frigoconsult.ro), propunand solutii tehnice moderne privind eficientizarea si reducerea consumurilor de energie.

FRIGOTEHNICA(www.frigotehnica.ro) a livrat, instalat si pus in functiune echipamente de la importanti producatori de utilaje frigorifice printre care se evidentiaza compresoarele Sabroe, condensatoarele cu evaporare fortata Baltimore, racitoarele de aer Alfa-Laval, automatizarea si perdele de aer Biddle.

Sistemul de automatizare, monitorizare si control – SCADA- a fost conceput special pentru acest client, bazandu-se pe procesoare Siemens si permitand monitorizarea tuturor parametrilor relevanti ai instalatiei frigorifice. Frigotehnica va asigura in continuare intretinerea instalatiei de frig, sistemul SCADA asigurandu-i un control de la distanta al instalatiei.

Ținand cont de necesitatile clientilor pentru echipamente cat mai performante si mai economice in functionare, precum si de dorinta de a contribui la protejarea mediului inconjurator, FRIGOTEHNICA a furnizat instalatiile frigorifice utilizand amoniacul ca agent frigorific.

Alegerea clientilor nostri s-a bazat pe profesionalismul si competenta aratate de echipa FRIGOTEHNICA, pe calitatea si fiabilitatea produselor promovate precum si pe capabilitatile companiei de a asigura interventii rapide pentru service si mentenanta.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...