Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Frigotehnica a finalizat cu succes proiectul radan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

FRIGOTEHNICA(www.frigotehnica.ro), leaderul instalatorilor din Industria de frig din Romania a finalizat cu succes proiectul RADAN(www.radanimpex.ro). Proiectul, realizat cu fonduri structurale la Arad, este instalatia frigorifica pentru un depozit alimentar cu temperatura de -20C, ultramodern, cu un volum de aproximativ 50.000 mc, capacitate de congelare.

Proiectul instalatiei de frig si consultanta de pe parcusul lucrarii a fost realizat de catre AB Tehnic Frigoconsult (www.ab-frigoconsult.ro), propunand solutii tehnice moderne privind eficientizarea si reducerea consumurilor de energie.

FRIGOTEHNICA(www.frigotehnica.ro) a livrat, instalat si pus in functiune echipamente de la importanti producatori de utilaje frigorifice printre care se evidentiaza compresoarele Sabroe, condensatoarele cu evaporare fortata Baltimore, racitoarele de aer Alfa-Laval, automatizarea si perdele de aer Biddle.

Sistemul de automatizare, monitorizare si control – SCADA- a fost conceput special pentru acest client, bazandu-se pe procesoare Siemens si permitand monitorizarea tuturor parametrilor relevanti ai instalatiei frigorifice. Frigotehnica va asigura in continuare intretinerea instalatiei de frig, sistemul SCADA asigurandu-i un control de la distanta al instalatiei.

Ținand cont de necesitatile clientilor pentru echipamente cat mai performante si mai economice in functionare, precum si de dorinta de a contribui la protejarea mediului inconjurator, FRIGOTEHNICA a furnizat instalatiile frigorifice utilizand amoniacul ca agent frigorific.

Alegerea clientilor nostri s-a bazat pe profesionalismul si competenta aratate de echipa FRIGOTEHNICA, pe calitatea si fiabilitatea produselor promovate precum si pe capabilitatile companiei de a asigura interventii rapide pentru service si mentenanta.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....