Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Frigotehnica a finalizat cu succes proiectul radan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

FRIGOTEHNICA(www.frigotehnica.ro), leaderul instalatorilor din Industria de frig din Romania a finalizat cu succes proiectul RADAN(www.radanimpex.ro). Proiectul, realizat cu fonduri structurale la Arad, este instalatia frigorifica pentru un depozit alimentar cu temperatura de -20C, ultramodern, cu un volum de aproximativ 50.000 mc, capacitate de congelare.

Proiectul instalatiei de frig si consultanta de pe parcusul lucrarii a fost realizat de catre AB Tehnic Frigoconsult (www.ab-frigoconsult.ro), propunand solutii tehnice moderne privind eficientizarea si reducerea consumurilor de energie.

FRIGOTEHNICA(www.frigotehnica.ro) a livrat, instalat si pus in functiune echipamente de la importanti producatori de utilaje frigorifice printre care se evidentiaza compresoarele Sabroe, condensatoarele cu evaporare fortata Baltimore, racitoarele de aer Alfa-Laval, automatizarea si perdele de aer Biddle.

Sistemul de automatizare, monitorizare si control – SCADA- a fost conceput special pentru acest client, bazandu-se pe procesoare Siemens si permitand monitorizarea tuturor parametrilor relevanti ai instalatiei frigorifice. Frigotehnica va asigura in continuare intretinerea instalatiei de frig, sistemul SCADA asigurandu-i un control de la distanta al instalatiei.

Ținand cont de necesitatile clientilor pentru echipamente cat mai performante si mai economice in functionare, precum si de dorinta de a contribui la protejarea mediului inconjurator, FRIGOTEHNICA a furnizat instalatiile frigorifice utilizand amoniacul ca agent frigorific.

Alegerea clientilor nostri s-a bazat pe profesionalismul si competenta aratate de echipa FRIGOTEHNICA, pe calitatea si fiabilitatea produselor promovate precum si pe capabilitatile companiei de a asigura interventii rapide pentru service si mentenanta.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...