Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Frigotehnica a finalizat cu succes proiectul radan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

FRIGOTEHNICA(www.frigotehnica.ro), leaderul instalatorilor din Industria de frig din Romania a finalizat cu succes proiectul RADAN(www.radanimpex.ro). Proiectul, realizat cu fonduri structurale la Arad, este instalatia frigorifica pentru un depozit alimentar cu temperatura de -20C, ultramodern, cu un volum de aproximativ 50.000 mc, capacitate de congelare.

Proiectul instalatiei de frig si consultanta de pe parcusul lucrarii a fost realizat de catre AB Tehnic Frigoconsult (www.ab-frigoconsult.ro), propunand solutii tehnice moderne privind eficientizarea si reducerea consumurilor de energie.

FRIGOTEHNICA(www.frigotehnica.ro) a livrat, instalat si pus in functiune echipamente de la importanti producatori de utilaje frigorifice printre care se evidentiaza compresoarele Sabroe, condensatoarele cu evaporare fortata Baltimore, racitoarele de aer Alfa-Laval, automatizarea si perdele de aer Biddle.

Sistemul de automatizare, monitorizare si control – SCADA- a fost conceput special pentru acest client, bazandu-se pe procesoare Siemens si permitand monitorizarea tuturor parametrilor relevanti ai instalatiei frigorifice. Frigotehnica va asigura in continuare intretinerea instalatiei de frig, sistemul SCADA asigurandu-i un control de la distanta al instalatiei.

Ținand cont de necesitatile clientilor pentru echipamente cat mai performante si mai economice in functionare, precum si de dorinta de a contribui la protejarea mediului inconjurator, FRIGOTEHNICA a furnizat instalatiile frigorifice utilizand amoniacul ca agent frigorific.

Alegerea clientilor nostri s-a bazat pe profesionalismul si competenta aratate de echipa FRIGOTEHNICA, pe calitatea si fiabilitatea produselor promovate precum si pe capabilitatile companiei de a asigura interventii rapide pentru service si mentenanta.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...