Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Frigotehnica a finalizat trei mari proiecte tehnologice

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 13 februarie, 2013

Frigotehnica a participat la construcția Carrefour Market din Uvertura Mall Botoșani, un proiect cu un concept nou, locul vitrinelor verticale de vânzare liberă, atât de refrigerare, cât și de congelare, este înlocuit de un sistem de rafturi în camerele respective, iar accesul la marfă al clienților se realizează prin ușile de sticlă care se deschid în sala de vânzare, punându-se în felul acesta un accent deosebit și pe conceptul de ”green energy”, prin reducerea substanțială a costurilor energetice.

Prin acest sistem, produsele sunt păstrate în permanență la temperatura optimă.

frigo1

 

Frigotehnica a furnizat și montat la acest proiect întregul ansamblu de închideri frigorifice din panouri sandwich în gama cromatică solicitată, uși frigorifice, uși de sticlă (27 buc.  refrigerare și 7 buc. pentru congealare) prevăzute cu tâmplărie de aluminiu anodizat, sticlă termoizolată și securizată, sistem de dezaburire, încălzire în rame, sistem de iluminat modern și atractiv cu led-uri, pe conturul ramelor.

Frigotehnica a participat de asemenea la realizarea proiectului Carrefour Market- Republicii din Bacău, un proiect clasic la standardele de calitate impuse de clientul Carrefour, prin livrarea și construcția camerelor frigorifice din panouri sandwich, uși frigorifice, precum și montajul vitrinelor frigorifice Tekso.

frigo 3

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...