Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Frigotehnica adaugă în portofoliul său un nou magazin Billa

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 27 februarie, 2013

Al treilea supermarket Billa din Iași, realizat de Frigotehnica, va fi deschis în centrul orașului la parterul Moldova Mall.

Un proiect complex, cu o  instalație complet automatizată și controlată prin sistemele Wurm , optimizează consumul de energie și oferă un plus de siguranță în exploatare.

Întregul proiect este orientat spre  energy saving,  prioritatea numărul 1 a clientului.

Experiența și profesionalismul echipei FRIGOTEHNICA au dovedit  încă o dată clienților noștrii  calitatea lucrărilor realizate, oferind clientului rapiditate și eficiență, atât în livrarea echipamentelor, cât și a montajului lor.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...