Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Frigotehnica: Reducerea consumului de energie = profit

Autor: Ilie Stoianluni, 27 mai, 2013

FRIGOTEHNICA va ofera solutii pentru cresterea profitului  companiei dumneavoastra prin reducerea consumului energetic al instalatiilor frigorifice.

Toate companiile sunt influentate de cresterea preturilor la energia electrica, deci, utilizarea energiei cat mai eficient si minimizarea pierderilor vor aduce dupa sine o crestere a competitivitatii companiei dumneavoastra.

Solutiile  “energy saving “ permit managementul consumului de energie si optimizarea functionarii sistemelor frigorifice si HVAC.

Frigotehnica integreaza in proiectele sale  solutii eficiente cu un consum minim de energie si sisteme de  recuperare a  caldurii in scopul incalzirii spatiilor de lucru sau preincazirii apei menajere.

Cele mai complexe si inovatoare solutii, folosind tehnologie si echipamente  de ultima ora,  vor fi  livrate si integrate in amenajarea celui mai  mare centru logistic din estul tarii care va fi pus in functiune in vara aceasta la  Tulcea.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...