Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Friptura, mâncarea numărul unu, de Ziua Îndrăgostiților

Autor: Miruna Soresculuni, 15 februarie, 2016

Un studiu online, realizat de YouGov, în numele Scotch Beef IGP a arătat că friptura a fost cea mai apreciată mâncare de Ziua Îndrăgostiților, aceasta câștigând teren în fața altor mâncăruri, precum somonul, pastele, pizza sau burger.

 

”Din ce în ce mai mulți cumpărători sunt în căutarea unei friputir de calitate, iar în această săptămână ei au avut ocazia de a aprecia Scotch Beef și calitățile acesteia”, a declarat Carol McLaren, directorul de comunicare al calității cărnii, din Scoția (SMC), potrivit Meatinfo.co.uk.

„Fermierii din Scoția lucrează din greu pentru a produce un produs de calitate superioară, iar faptul că friptura a fost alegerea numărul unu pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților, este, într-adevăr, o veste mare pentru industrie.”

 

Pentru a ajuta consumatorii, SMC a dezvoltat, de asemenea, o aplicație „“Perfect Steaks and Roasts”, aplicație care se poate descărca gratis și oferă o mulțime de sfaturi. O selecție de rețete și informații suplimentare despre Scotch Beef pot fi găsite la www.scotchkitchen.co.uk.

Studiul realizat de YouGov a arătat că, din păcate, cea mai romantică zi a anului este amenințată de ….utilizarea telefoanelor mobile la cina festivă!

42% dintre cei chestionați au susținut însă ca soluție optimă pentru a nu strica seara romantică, ar fi interzicerea utilizării telefoanelor mobile și a tabletelor, la masă!

Jean Claude Junker a prezentat principiile bugetului UE 2021-2027
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

(Comunicat) Comisia Europeană a propus miercuri, 2 mai, un buget pe termen lung pragmatic și modern pentru perioada 2021-2027. Acesta este un răspuns onest la realitatea actuală, în care se așteaptă ca Europa să joace un rol mai important în asigurarea securității și a stabilității într-o lume instabilă, într-un moment în care...

În 2017, polonezii de la Gobarto au avut exporturi de 261.5 mil. euro
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 25 aprilie 2018

Grupul polonez Gobarto a reușit să-și mărească veniturile nete din vânzări, în 2017, până la 424 milioane de euro, în creștere cu 21,6%, comparativ cu 348,5 milioane euro, înregistrate în 2016.   Deși piața internă a reprezentat aproximativ 85% din veniturile companiei Gobarto, pentru anul trecut, exporturile au...