Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Friptura, mâncarea numărul unu, de Ziua Îndrăgostiților

Autor: Miruna Soresculuni, 15 februarie, 2016

Un studiu online, realizat de YouGov, în numele Scotch Beef IGP a arătat că friptura a fost cea mai apreciată mâncare de Ziua Îndrăgostiților, aceasta câștigând teren în fața altor mâncăruri, precum somonul, pastele, pizza sau burger.

 

”Din ce în ce mai mulți cumpărători sunt în căutarea unei friputir de calitate, iar în această săptămână ei au avut ocazia de a aprecia Scotch Beef și calitățile acesteia”, a declarat Carol McLaren, directorul de comunicare al calității cărnii, din Scoția (SMC), potrivit Meatinfo.co.uk.

„Fermierii din Scoția lucrează din greu pentru a produce un produs de calitate superioară, iar faptul că friptura a fost alegerea numărul unu pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților, este, într-adevăr, o veste mare pentru industrie.”

 

Pentru a ajuta consumatorii, SMC a dezvoltat, de asemenea, o aplicație „“Perfect Steaks and Roasts”, aplicație care se poate descărca gratis și oferă o mulțime de sfaturi. O selecție de rețete și informații suplimentare despre Scotch Beef pot fi găsite la www.scotchkitchen.co.uk.

Studiul realizat de YouGov a arătat că, din păcate, cea mai romantică zi a anului este amenințată de ….utilizarea telefoanelor mobile la cina festivă!

42% dintre cei chestionați au susținut însă ca soluție optimă pentru a nu strica seara romantică, ar fi interzicerea utilizării telefoanelor mobile și a tabletelor, la masă!

UE modernizează legislația protecției consumatorilor și a practicilor neloiale
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) UE îmbunătățește protecția drepturilor consumatorilor. Ambasadorii statelor membre reuniți în cadrul Comitetului Reprezentanților Permanenți al Consiliului au convenit astăzi asupra poziției Consiliului cu privire la un proiect de directivă de modificare a patru directive în vigoare ale UE care protejează interesele...

UE va încheia un acord împotriva pescuitului nereglementat
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) În curând, UE va deveni parte la un acord internațional de prevenire a pescuitului nereglementat în marea liberă din zona centrală a Oceanului Arctic.   În acest sens, Consiliul a adoptat o decizie privind încheierea acestui acord, care a fost semnat la 3 octombrie 2018 de cele cinci state de coastă de la...