Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Friptura, mâncarea numărul unu, de Ziua Îndrăgostiților

Autor: Miruna Soresculuni, 15 februarie, 2016

Un studiu online, realizat de YouGov, în numele Scotch Beef IGP a arătat că friptura a fost cea mai apreciată mâncare de Ziua Îndrăgostiților, aceasta câștigând teren în fața altor mâncăruri, precum somonul, pastele, pizza sau burger.

 

”Din ce în ce mai mulți cumpărători sunt în căutarea unei friputir de calitate, iar în această săptămână ei au avut ocazia de a aprecia Scotch Beef și calitățile acesteia”, a declarat Carol McLaren, directorul de comunicare al calității cărnii, din Scoția (SMC), potrivit Meatinfo.co.uk.

„Fermierii din Scoția lucrează din greu pentru a produce un produs de calitate superioară, iar faptul că friptura a fost alegerea numărul unu pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților, este, într-adevăr, o veste mare pentru industrie.”

 

Pentru a ajuta consumatorii, SMC a dezvoltat, de asemenea, o aplicație „“Perfect Steaks and Roasts”, aplicație care se poate descărca gratis și oferă o mulțime de sfaturi. O selecție de rețete și informații suplimentare despre Scotch Beef pot fi găsite la www.scotchkitchen.co.uk.

Studiul realizat de YouGov a arătat că, din păcate, cea mai romantică zi a anului este amenințată de ….utilizarea telefoanelor mobile la cina festivă!

42% dintre cei chestionați au susținut însă ca soluție optimă pentru a nu strica seara romantică, ar fi interzicerea utilizării telefoanelor mobile și a tabletelor, la masă!

Industria porcilor din Germania: Puseu sau prăbușire?
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 octombrie 2018

Germania, membră a EuroTier și una dintre cele mai mari producătoare de porci din Europa, se confruntă recent cu diminuarea volumul producției și cu scăderea exporturilor. Dacă aceste evoluții se dovedesc a fi începutul unui proces pe termen lung, efectele vor fi resimțite în întreaga Europă.   De doi ani,...

Conferința la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier în Mediterană și Marea Neagră
Autor: meatmilk  /   luni, 1 octombrie 2018

(Comunicat MADR) În data de 25 septembrie 2018 a avut loc, în Malta, sub egida Comisiei Generale pentru Pescuit în Marea Mediterană (GFCM), prima zi a Conferinței la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier Sustenabil în Marea Mediterană și Marea Neagră, dedicată discuțiilor între părțile interesate - reprezentanți ai pescarilor, ai...