Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Frisomat propune noi hale pentru furaje

Autor: Meat MIlkjoi, 12 decembrie, 2013

Apreciată ca fiind cea mai inovatoare companie din domeniul structurilor metalice, halelor și spațiilor de depozitare, Frisomat continuă să ofere proiecte eficiente clienților săi din agribusiness. Una dintre soluțiile constructive pe care Frisomat le propune fermierilor este reprezentată de hala tip Astrigma, cu utilizare multiplă ce include depozitarea recoltelor sau a utilajelor agricole.

Unul dintre beneficiarii unei hale Astrigma ridicate de Frisomat este  Agroserv SRL, iar depozitul de cereale a fost construit în comuna Borcea, din județul Călărași, informează Agrointel.

”Tipul constructiv propus, hala Astrigma, oferă marele avantaj că structura metalică permite deschideri libere, între 10 și 25 metri, cu înălțimi mari, de până la 6 metri. De asemenea, structura este complet galvanizată (strat de zinc 275 gr/m2), oferind o protecție anticorozivă esentială pentru destinația construcției, ținând cont că există multă umiditate de la cerealele recoltate”, explică specialiștii Frisomat care au luat parte la proiectul din Călărași.(Mai multe, pe www.agrointel.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...