Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Fundația ”Mitică Crăciunescu”, puternic implicată în proiecte sociale

Autor: meatmilkmiercuri, 18 ianuarie, 2017

Pe lângă activitatea de producție și comerț, și luându-și misiunea civică în serios, compania Diana se implică în numeroase proiecte sociale pe care le derulează prin intermediul Fundației ”Mitică Crăciunescu”, nimeni altul decât fondatorul companiei vâlcene.

 

Potrivit programului de activitate, Fundatia ”Mitica Craciunescu” a contribuit, in faza sa de initiere, la dotarea cu tehnica de lucru a Spitalului judetean de urgenta Valcea , la proiecte derulate de alte fundatii si de Clubul Rotary si a contribuit recent la achizitionarea unui tezaur de monede de o valoare deosebita, format din 179 de monede din argint, vechi de peste 2.000 de ani.

 

Acest demers  al Fundației ”Mitică Crăciunescu” a facut posibila pastrarea acestui patrimoniu cultural la Muzeul Judetean Valcea. Aceste acțiuni se alătură altora, asemănătoare, dând consistență cuvintelor domnului Dumitru Crăciunescu, acela care spunea:

 

„Nu poţi fi şi de succes şi un om bun de unul singur. Am avut întotdeauna de partea mea prieteni, angajaţi, parteneri de afaceri de înaltă calitate profesională şi umană”. Felicitări!

diana3

diana2

 

Excelența geneticii animale românești poartă numele de Semtest-BVN Mureș
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 3 octombrie 2016

Ca în fiecare toamnă, la finalul săptămânii trecute,Semtest-BVN Mureș a organizat Parada taurilor. Evenimentul a fost marcat de sărbătorirea a 40 de ani de activitate a companiei mureșene care, în timp, a devenit un adevărat centru de excelență al geneticii animale din România. Totodată, ediția din acest an a bifat a XV-a...

Noutatile anului 2016 legate de standardele de calitate IFS vor fi prezentate pe 25 Mai
Autor: Meat MIlk  /   luni, 9 mai 2016

Maine este ultima zi in care puteti beneficia de reducerea de 100 de lei pentru a va inscrie la cea de a 3-a editie a Conferintei IFS, organizata de INAQ Consulting, in parteneriat cu IFS Management GmbH.   Daca sunteti interesati sa aflati care sunt noutatile anului 2016 privind analiza produselor alimentare si nealimentare din...